Tulevaisuuden rakennettu ympäristö

23.3.2022 - 23.3.2022
Sokos Hotel Tripla, Helsinki tai etäyhteys

Kuvaus

Julkisuudessa käydään vilkasta keskustelua ilmastonmuutoksen etenemisestä ja pysäyttämisestä. Poliittiset päättäjätkin ovat jo tiivistäneet rivejään tarttuakseen tosissaan kestävän kehityksen haasteeseen. Uskaliaimmat kannanotot peräänkuuluttavat systeemistä muutosta ja kipeääkin tekeviä ratkaisuja. Muutos on aina myös mahdollisuus. Tulevaisuuden rakennettu ympäristö -seminaarissa pohditaan liiketoimintamallien, innovaatioiden ja edelläkäviijyyden näkökulmasta kiinteistö- ja rakentamisalan roolia kestävän kehityksen haasteen ratkaisemisessa. Seminaari toimii alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken.

Kohderyhmä

Kaikki kiinteistö- ja rakentamisalan toimijat.

Seminaari on myös osa Kiinteistöliiketoiminnan johtamisen (PGP), Kiinteistöjohtamisen ja Rakennuttamisen johtamisen koulutusohjelmia.

Hyödynnä nyt edullinen Early Bird-hinta ja ilmoittaudu mukaan!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Eeva-Sofia Hiscock
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva-sofia.hiscock@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Seminaarista on nyt Early Bird-tarjous, -10% normaalihinnasta. Early Bird-hinta huomioidaan laskullasi, kun käytät ilmoittautumisesi yhteydessä alekoodia: TRY2022. Tarjous on voimassa 2.2.2022 saakka eikä sitä voi yhdistää muihin mahdollisiin alennuksiin.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuskirjeessä mainittuun päivään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.