Tulevaisuuden rakennettu ympäristö

20.3.2024 - 20.3.2024
Helsinki

Kuvaus

Julkisuudessa käydään vilkasta keskustelua ilmastonmuutoksen etenemisestä ja pysäyttämisestä. Poliittiset päättäjätkin ovat jo tiivistäneet rivejään tarttuakseen tosissaan kestävän kehityksen haasteeseen. Uskaliaimmat kannanotot peräänkuuluttavat systeemistä muutosta ja kipeääkin tekeviä ratkaisuja. Muutos on aina myös mahdollisuus.

Tulevaisuuden rakennettu ympäristö -seminaarissa pohditaan liiketoimintamallien, innovaatioiden ja edelläkäviijyyden näkökulmasta kiinteistö- ja rakentamisalan roolia kestävän kehityksen haasteen ratkaisemisessa. Seminaari toimii alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Perehdymme ilmaston ääri-ilmiöihin, KiRa-alan roolin ilmastokriisin ratkaisemisessa sekä miten voimme varautua ilmastonmuutoksen aiheuttamiin ilmiöihin. Konkretiaa päivään tuovat puhujakaartin mielenkiintoiset esimerkit biodiversiteetin edistämisestä ja kiertotaloudesta. Alalla erityisesti puhuttaa EU:n kestävän rahoituksen järjestelmä ja keskitymme myös taksonomian vaikutuksiin KiRa-alan näkökulmista.

Kohderyhmä

Kaikki kiinteistö- ja rakentamisalan toimijat.

Seminaari on myös osa Kiinteistöliiketoiminnan johtamisen (PGP), Kiinteistöjohtamisen ja Rakennuttamisen johtamisen koulutusohjelmia.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso20.03.202420.03.2024Helsinki

Yhteyshenkilö

Jenni Wiiala
koulutuspäällikkö

040 677 1170
jenni.wiiala@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 590.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.