Taloushallintofoorumi 2021

3.11.2021 - 4.11.2021
etäkoulutus, Sokos Hotel Torni Tampere

Kuvaus

Toista kertaa järjestettävä Kiinteistöalan taloushallintofoorumi tarjoaa monipuolisesti ajankohtaista tietoa taloushallinnon eri osa-alueilta.

Foorumi järjestetään nyt kaksipäiväisenä Tampereella. Päivät sisältävät sekä yhteisiä yleisiä osuuksia että valinnaisia rinnakkaisohjelmia. Ensimmäisen päivän iltana kokoonnutaan yhteiselle illalliselle, joten illallispuvut myös mukaan!

Tänä vuonna Foorumin aiheina ovat muun muassa robotiikka ja digitalisointi, kiinteistöveron muutokset sekä Covid19-pandemian vaikutukset asuntomarkkinoihin ja talouteen. Ohjelma julkaistaan maaliskuussa! Jos sinulla on toiveita sisällön suhteen, ehdota ja aihe saattaa vielä päästä mukaan.

Tapahtumaan pääsee tutustumaan sen verkkosivuilla www.taloushallintofoorumi.fi.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja oppimaan taloushallinnon ajankohtaisista asioista sekä verkostoitumaan.

HUOM! Tarjoamme nyt mukaan ilmoittautuville Early bird -hinnan 600 euroa + alv. Tämä hinta voimassa 31.8.2021 asti.

Kohderyhmä

Ajankohtaisseminaari suunnitellaan kaikille taloushallinnon työtä tekeville ja niistä asioista kiinnostuneille, kuten kirjanpitäjät, reskontran hoitajat, controllerit, taloussihteerit, talousassistentit, vuokravalvojat, perintäalan ammattilaiset, isännöitsijät, talouspäälliköt ja talousjohtajat.

Tule verkostoitumaan kiinteistöalan taloushallinnon ykköstapahtumassa muiden alan toimijoiden kanssa!

Otamme tapahtumassa huomioon mahdollisen koronatilanteen vallitsevien ohjeistusten mukaisesti.

Kaikkien palautteiden keskiarvo oli 4,5.

"Loistavat luennoitsijat ja sisältö. Erinomainen ajankohta suunnata ajatukset tulevaan tilinpäätösaikaan."

"Asiantuntevat luennoitsijat, jotka osasivat selittää asiansa intohimoisesti ja selkeästi, sellaista on mukava seurata."

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Taloushallintofoorumi 202103.11.202104.11.2021Tampere

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Early bird -hinta 31.8.2021 mennessä ilmoittautuneille on 600 euroa+alv. Tällöin kirjoita alennuskoodiin EB. Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Majoitukset varataan suoraan hotellista. Majoituksesta hotelli veloittaa erikseen: 155 eur/2hh/vrk ja 135 eur/1hh/vrk. Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset tai sokos.hotels@sok.fi 5.10. mennessä kiintiötunnuksella FOORUMI. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä.

Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi varaustunnuksella BFOORUMI

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.