Proptech, rakennusten älykkyys ja digitalisoituvat kiinteistöpalvelut

10.2.2022 - 10.2.2022
verkkototeutus

Kuvaus

Alustatalous ja älykkäät rakennukset tarjoavat huikeita mahdollisuuksia kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöliiketoiminnan eri osa-alueilla. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Päivän ohjelma tarjoaa dynaamisen katsauksen kiinteistöalan digitalisaation näkymiin, uusiin palveluihin ja liiketoimintamalleihin sekä käyttäjäkokemuksen merkitykseen proptechin arvonluonnissa.

Kohderyhmä

Ketäpä proptech, rakennusten älykkyys ja digitalisoituvat kiinteistöpalvelut eivät kiinnostaisi - seminaariin ovat tervetulleita kaikki kiinteistö- ja rakentamisalan toimintaympäristön nopeasta muutoksesta ja teknologian mahdollisuuksista kiinnostuneet.

Seminaaripäivän ohjelma tarjoaa dynaamisen katsauksen kiinteistöalan digitalisaation näkymiin, uusiin palveluihin ja liiketoimintamalleihin sekä käyttäjäkokemuksen merkitykseen proptechin arvonluonnissa.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso10.02.202210.02.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva-Sofia Hiscock
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva-sofia.hiscock@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuskirjeessä mainittuun päivään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.