PGP opintomatka - Reykjavik 2023

18.9.2023 - 21.9.2023
Reykjavik, Islanti

Kuvaus

PGP -koulutusohjelmaan kuuluu perinteinen, vapaaehtoinen opintomatka. Seuraava opintomatka järjestetään 18.-21.9.2023 ja kohteenamme on kiehtova Reykjavik.

Matkalla pääsemme tutustumaan Islannin talouteen, kiinteistömarkkinaan sekä mielenkiintoisiin kiinteistökohteisiin. Islanti on tunnettu energiaratkaisuistaan, jotka olemme halunneet ottaa myös osaksi matkaohjelmaa. Ohjelmaa on kanssamme suunnittelemassa Islannin yliopiston professori, PGP:lläkin luennoiva, Jukka Heinonen, joten paikallinen alan tuntemus näkyy ohjelmassa ja vierailukohteissa varmasti. Alustavan ohjelman jaamme PGP-osallistujille sähköposteihin viimeistään toukokuussa.

Kohderyhmä

Matka on intensiivinen paketti, jolla opimme paljon kohteesta ja toisiltamme - suuren osan matkasta tekevät myös matkakumppanit, joiden kanssa matkalla päästään keskustelemaan ja verkostoitumaan.

Reykjavikin matka on tarkoitettu pääasiasssa PGP29:n ja PGP30:n osallistujille, mutta jos sinulta on jäänyt oma PGP-opintomatkavälistä, on tässä oiva mahdollisuus napata sekin PGP-kokemus takataskuun.

"Matkalla oli hyvä ja tasapainoinen ohjelma: sopivasti asiaa ja vapaamuotoisempaa ohjelmaa."

Osallistujakommentti syksyltä 2022

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Opintomatka18.09.202321.09.2023Reykjavik

Yhteyshenkilö

Kriste Mäkelä
koulutus- ja markkinointipäällikkö

040 6640 901
kriste.makela@kiinko.fi

Jenni Wiiala
koulutuspäällikkö

040 677 1170
jenni.wiiala@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 3,250.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyy:

- Finnairin lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki reittikoneilla turistiluokassa

- 1 ruumaan menevä laukku max. 23 kg ja 1 käsimatkatavara max. 8 kg

- Kolmen yön majoitus 1 hengen huoneessa, aamiainen päivittäin

- Kuljetukset, lounaita, illallinen ja kohdekäynnit sekä luennot Islannissa

Jos sinulla on tarvetta liittymislennoille muualta Suomesta, auttaa yhteistyökumppanimme CWT Travel niiden varaamisessa. Voit olla niiden osalta yhteydessä Jenniin tai Kristeen, jotka auttavat asian kanssa eteenpäin. Liityntälennot eivät sisälly matkan hintaan, vaan niistä peritään lisämaksu.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen jälkeen matkan voi vielä perua 500 euron kuluilla tiistaihin 27.6.2023 mennessä. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 100 %. Osallistujan vaihtuessa laskutetaan mahdolliset lipun uudelleen kirjoittamisesta aiheutuvat kulut. Matka laskutetaan kesäkuun aikana.