Kiinteistövarallisuuden johtaminen 2021

24.11.2021 - 24.11.2021
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Strateginen kiinteistöomaisuuden ja -varallisuuden arvon ja tuoton johtaminen turvaa kiinteistöomistusten taloudellisen kannattavuuden ja on tyypillisesti yksi organisaation vakavaraisuuden kulmakivistä. Salkkua on arvioitava ja johdettava jatkuvasti - päätökset ostamisesta, pitämisestä tai myymisestä ovat herkkiä sekä markkinassa tapahtuville muutoksille että organisaation ydintoiminnan kehittämisen linjauksille. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Päivä on myös osa kiinteistöjohtamisen seminaarisarjaa (FM, PM, AM), jossa syvennytään syksyisin totuttuja toimintamalleja ravisteleviin tutkimustuloksiin ja innovatiivisiin käytännön ratkaisuihin.

Kohderyhmä

Kiinteistöjohtamisen ammattilaiset sekä muut alan osaajat, jotka haluavat syventää ymmärrystään arvon ja tuoton johtamisesta, kiinteistösijoitusmarkkinoiden dynamiikasta, vuokrattavuuden lainalaisuuksista, investointien kannattavuudesta sekä kiinteistöomaisuuden ja -varallisuuden johtamisen uusimmista trendeistä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 17.11.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.