Kiinteistökohteen johtaminen 2022

21.9.2022 - 21.9.2022
Helsinki

Kuvaus

Kiinteistöjen hallinnan, ylläpidon ja käytettävyyden johtaminen on jatkuvaa lisäarvon ja kustannustehokkuuden optimointia. Vastuullisuus ja kestävän kehityksen vaatimukset korostuvat, ja päätöksenteko perustuu digitalisaation myötä räjähdysmäisesti lisääntyvään dataan, jota voidaan analysoida lukemattomiin käyttötarkoituksiin. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia, toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken.

Päivä on osa kiinteistöjohtamisen seminaarisarjaa (FM, PM, AM), jossa syvennytään syksyisin totuttuja toimintamalleja ravisteleviin tutkimustuloksiin ja innovatiivisiin käytännön ratkaisuihin.

Kohderyhmä

Kiinteistöjen hallinnan, ylläpidon ja käytettävyyden johtamisen ammattilaiset sekä muut kiinteistöalan osaajat, jotka haluavat syventää ymmärrystään kiinteistöjen ja työympäristöjen teknisten ja toiminnallisten ratkaisujen mahdollisuuksista tuottaa lisäarvoa organisaation ydintoiminnalle, henkilöstön hyvinvoinnille ja tilojen tuottavuudelle.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso  Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva-Sofia Hiscock
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva-sofia.hiscock@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.