Kiinteistöjen verotuskäytäntö ja verosuunnittelu

17.8.2021 - 19.8.2021
Helsinki

Kuvaus

Selvittää kiinteistöjen, kiinteistöliiketoiminnan ja kiinteistökaupan verotusta. Opettaa ymmärtämään kansainvälistyvän kiinteistösijoittamisen muutostrendejä ja verosuunnittelun mahdollisuuksia. Käydään läpi kiinteistöomaisuuden erityispiirteitä yritysomaisuuden osana yrityskaupoissa ja erilaisissa yritysjärjestelyissä. Selvittää kiinteistöalan arvonlisäveron erityiskysymysten periaatteet ja riskit.

Kohderyhmä

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kiinteistöjen, kiinteistöliiketoiminnan ja kiinteistökaupan verotuksen kanssa työskenteleville ja verosuunnittelusta vastaaville kuten toimitusjohtajille, isännöitsijöille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille sekä muille taloushallinnon ammattilaisille.

Kiinteistöalan ja verotuksen asiantuntijaorganisaatiot. Kiinteistörahastojen edustajat. Tilintarkastajat ja verohallinnon asiantuntijat.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistötalous ja-sijoittaminen17.08.202119.08.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 990,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Yhden päivän osallistumismaksu on 550 euroa ja kahden päivän osallistumismaksu on 750 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.