Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaari 2021 - Property Valuation Day 2021

15.4.2021 - 15.4.2021
Etätoteutus

Kuvaus

Vuosittainen kehittämis- ja keskustelufoorumi nostaa esille kiinteistöarviointitoiminnan ajankohtaisimmat ilmiöt ja kiperimmät kysymykset. Tapahtuma tuo yhteen arvioinnin asiantuntijat ja heidän asiakkaansa.

Keväällä 2021 on kulunut vuosi koronakriisin alkamisesta. Markkinoiden ja kiinteistöjen arvonkehityksen asiantuntijat analysoivat kuluneen vuoden kauaskantoisiakin seurauksia ja katsovat rohkeasti tulevaan. Pian julkaistavassa ohjelmassa keskitytään kiinteistömarkkinaa muokkaaviin ja kiinteistöjen arvon määritykseen vaikuttaviin trendeihin ja ilmiöihin niin kansainvälisten vaikutteiden kuin koko Suomenkin näkökulmasta. Konkretiaa päivän sisältöihin tuovat caset ja monipuolisen puhujakaartin käytännönläheiset näkökulmat.

Puheenjohtajana toimii Head of Valuation & Strategic Consulting Kaisu Pienimäki, JLL Finland.

Tervetuloa mukaan vuorovaikutteiseen tapahtumaan!

Kohderyhmä

Kiinteistöarvioinnin ammattilaiset, RICS-arvioijat, KHK-arvioijat, AKA-arvioijat, arviointilausuntojen tilaajat ja käyttäjät, sijoittajat ja rahoittajat, kiinteistönvälittäjät ja neuvonantajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Ryhmäalennukset:

- vähintään 3 osallistujaa samasta organisaatiosta: 10 %

- vähintään 5 osallistujaa samasta organisaatiosta: 15 %

- vähintään 7 osallistujaa samasta organisaatiosta: 20 %

RICS-, SKAY- ja AKA:n jäsenille myönnämme 10 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Alennuksen edellytyksenä on jäsenyyden maininta ilmoittautumislomakkeella.

Kunkin osallistujan kohdalla enimmäisalennus on 20 %.

Meille kiinkolaisille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Tällä hetkellä järjestämme koulutuksemme etätoteutuksina huhtikuun loppuun asti. Pyrimme palaamaan koulutusten hybriditoteutuksiin jälleen toukokuussa, jolloin voit taas valita, tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaari 2021 - Property Valuation Day 202115.04.202115.04.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää päivän ohjelman ja sähköiset aineistot.

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 31.3.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 31.3.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.