Asuinhuoneiston vuokraaminen ja sopimushallinta

23.3.2021 - 23.3.2021
etäkoulutus

Kuvaus

Vuokraatko asuinhuoneistoja ja vastaatko sopimushallinnasta? Kaipaatko päivitystä asuinhuoneiston vuokrauksen juridiikkaan? Koulutuspäivän aikana saat innostavan asiantuntijan ja esimerkkien kautta päivitettyä osaamistasi monipuolisesti. Päivän teemoina mm. vuokrasopimukset, vuokran määrä, vuokran maksaminen ja vakuus. Asuinhuoneiston käytön ja kunnossapidon lisäksi käsitellään myös hallinnan luovutusta. Erityiskysymykset pureutuvat kimppakämppiin, sekä vuokralaisen ja vuokranantajan vaihtumiseen. Koulutuksessa käydään läpi myös Hyvän vuokratapa sekä uusinta oikeuskäytäntöä harjoitusten kera.

Päivän asiantuntijana johtava lakimies, varatuomari Katriina Sarekoski, Kiinteistöliitto Uusimaa.

Tutustu myös täydentävään koulutuspäivään Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet 24.3.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Tämän vuoksi olemme päättäneet, että kaikki koulutuksemme järjestään huhtikuun loppuun asti etätoteutuksina. Koulutusten vastuuhenkilöt ovat sinuun yhteydessä käytännön järjestelyistä.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu vuokraustoiminnasta vastuussa oleville ja vuokrasopimuksia laativille henkilöille vuokraustoimintaa harjoittavissa yhteisöissä. Koulutustilaisuudet sopivat myös pienvuokranantajille.

Erinomainen päivä! Luennoitsijalle täydet pisteet sekä asiantuntemuksesta että opetustaidosta!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Koulutus  Helsinki

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Jonna Vuorenpää
koulutusassistentti

040 677 1237
jonna.vuorenpaa@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 495,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 495 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää opetuksen aineistoineen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Mikäli henkilö osallistuu kevätkaudella 2021 molempiin koulutuksiin, myönnämme 10 %:n alennuksen. Alennus huomioidaan laskutusvaiheessa.

Sarjaan kuuluu tämän koulutuksen lisäksi Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet 24.3.2021.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 4.3.2021 anne.kaija@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.