Pientaloyhtiön asuntojen välittäminen - välittäjän ja myyjän vastuut

29.9.2021 - 29.9.2021
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Koulutuksessa selvitetään pientaloyhtiön asuntojen kauppaa. Mikä on välitysliikkeen ja myyjän vastuu kohteita myytäessä? Mikä on kuluttajaostajan suoja, kun puhutaan ns. kymppivastuusta sekä siihen kytkeytyvästä suorituskyvyttömyysvakuudesta (rakennusvirhevakuus)? Miten suorituskyvyttömyysvakuutta sovelletaan uusien asuntojen ja käytettyjen asuntojen välittämisessä?

Kohderyhmä

Alan lakimiehet, kiinteistönvälittäjät sekä kaikki kiinteistönmuodostuksen sääntöjä ja kiinteistöjärjestelmän tuntemusta tarvitsevat kiinteistö- ja rakennusalan ja pienten rakennusliikkeiden toimijat yksityisellä ja julkisella sektorilla. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso29.09.202129.09.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 280,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää luennot, sähköisen aineiston ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Suurempien ryhmien osalta ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön.

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 17.9.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 10.9.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.