Lähiesimiestyön ammattitutkinto, suoraan osaamisen näytöin

7.12.2021 - 31.12.2021
Jatkuva haku, joustava aloitus

Kuvaus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on ammatillinen tutkinto, jonka voi suorittaa joustavasti päivittäisjohtamisen tilanteissa. Sen suorittaminen tapahtuu käytännön työtehtävien kautta - suunnittelemalla, ohjaamalla, seuraamalla ja arvioimalla tiimin, työryhmän, osaston (tai vastaavaan) toimintaa. Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta osasta (Lähiesimiehenä toimiminen) ja kahdesta valinnaisesta osasta. Niitä ovat: Asiakassuhteiden hoito, Toiminnan kannattavuus, Henkilöstötyö ja Kehittämissuunnitelma.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma siitä, miten tutkinto suoritetaan, mitkä ovat valinnaiset tutkinnot osat sekä mahdollinen koulutuksen tarve. .

Tutkinto on valmis, kun pakollinen ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa on suoritettu hyväksytysti. Suoritetusta tutkinnosta saa tutkintotodistuksen. Tarpeen mukaan voi suorittaa myös tutkinnon osan tai osia.

Tutustu tutkinnon perusteisiin Lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteet 1.7.2018 »

Kohderyhmä

Ammattitutkinto soveltuu alan työkokemusta jo hankkineelle osaamisen tunnustamiseen. Lähiesimiestyön ammattitutkinto on suunnattu kaikille erilaisissa esimies- tai tiiminjohtamistehtävissä toimiville. Täytä hakemus, niin otamme yhteyttä varmistaaksemme osaamisesi ja tutkinnon suorittamisen mahdollisuutesi.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Valinnainen tutkinnon osa: Henkilöstötyö  Helsinki
Valinnainen tutkinnon osa: Asiakassuhteiden hoito 1  Helsinki
Valinnainen tutkinnon osa: Asiakassuhteiden hoito 2  Helsinki
Valinnainen tutkinnon osa: Toiminnan kannattavuus  Helsinki
Valmentava johtaminen 1  Helsinki
Valmentava johtaminen 2  Helsinki

Yhteyshenkilö

Katri Janhonen
koulutuspäällikkö

040 750 0575
katri.janhonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 0,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista on osallistujalle maksutonta.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.