Kiinteistö- ja rakentamisalan JOKO 5

13.10.2022
Helsinki, Tampere ja Pori

Kuvaus

Kiinko ja Tampereen yliopisto järjestävät kiinteistö- ja rakentamisalan johtotehtävissä toimimisen tarpeisiin räätälöidyn koulutusohjelman yhdessä jo viidettä kertaa. Koulutuksen monipuoliset teemat kattavat toimialan keskeisimmät kehityskohteet ja tarjoavat oivallisen alustan verkostoitumiselle yhteisten asioiden äärellä. Uusimmasta tutkimustiedosta ja alan parhaista käytännöistä johdetaan oivalluksia sekä ylätason strategiatyöhön että päivittäisiin käytännön johtamistilanteisiin.

Koulutuksen laajuus on 30 opintopistettä ja sen keskeiset elementit ovat:

  • kahdeksan lähijaksoa, joista yksi on ulkomaan opintomatka
  • lähijaksojen asiasisältöjä täydentävät lukemistot ja soveltavat oppimistehtävät
  • laajempi kehittämistehtävä, jonka kaikille yhteisenä teemana on tavoitteellinen johtaminen ja jonka fokus sovitetaan kunkin osallistujan omiin tarpeisiin

Lähijaksot järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Osallistua voi myös etäyhteydellä. Lähijaksoilla kouluttajina toimivat tasapuolisesti johtamistutkimuksen kärkinimet ja toimialan parhaiten tuntevat ammattilaiset. Kokonaisuudessaan koulutusohjelma toteutetaan verkostoitumista painottavana ja työn ohella opiskelua tukevana monimuoto-opiskeluna.

Tarkempia tietoja ja KiRa JOKO -kokemuksia löytyy oheisen esitteen (julkaistaan pian) lisäksi myös Tampereen yliopiston KiRa JOKO -sivuilta.

Haku koulutukseen avautuu pian.

Kohderyhmä

Kiinteistö- ja rakentamisalan johtajat, päälliköt, esimiehet ja asiantuntijat niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

KiRa JOKO -koulutus hyväksytään kiinteistöjohdon sertifikaattiin (KJs) vaadittavana johtamiskoulutuksena.

KiRa JOKOn voi myös hyväksyttää osaksi Kiinteistö- ja rakentamisalan EMBA -koulutuksen valinnaisia opintoja.

Parasta KiRa JOKO koulutuksessa oli:

- Erinomaiset luennoitsijat. Asiantuntevat kouluttajat. Hyvä ja mielenkiintoinen sisältö.

- Uudet näkökulmat omaan työhön. Työhön olennaisesti kuuluvien asioiden syvälle porautuva tutkiminen/syy-yhteyksien avaaminen.

- Mukava ryhmä ja rento ote, joka sai monilla luovuuden laukkaamaan.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Eeva-Sofia Hiscock
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva-sofia.hiscock@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 11,800.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutusohjelman hinta on 11 800 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintaan sisältyvät sähköiset luentoaineistot ja jakso-ohjelmiin merkityt tarjoilut. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä. Opiskelija vastaa itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista ja mahdollisesti tarvittavan kirjallisen aineiston hankinnasta. Koulutukseen sisältyy ammatillinen opintomatka, josta opiskelijan maksettavaksi jäävät matka-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja ateriakulut. Opintomatkan ohjelma sisältyy koulutuksen hintaan.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään 13.9.2022 sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan