Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto KiRa JET, suoraan osaamisen näytöin

29.11.2022 - 31.5.2023
Jatkuva haku, joustava aloitus

Kuvaus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on arvostettu ammatillinen tutkinto, jonka ammattitaitovaatimusten lähtökohtina ovat organisaation tai yrityksen toiminnan johtaminen sekä kehittäminen, johtajana kehittyminen sekä näiden prosessien kytkeminen toisiinsa.

Tutkinnon suorittamiseksi näytät vaaditun osaamisen omalla työpaikallasi erilaisissa johtamisen työtehtävissä tutkinnon perusteiden mukaisesti. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaista osaamista vastaava suunnitelma toteuttaa tutkinto. Tutkinnosta, tutkinnon rakenteesta ja tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksista löydät lisätietoja tutkinnon perusteista

Ole yhteydessä, niin keskustellaan johtamisosaamisestasi lisää ja pohditaan yhdessä sinulle sopivin tapa suorittaa tutkinto.

Hakeudu suorittamaan Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa. Tutkinnon suorittaminen on sinulle ja työnantajallesi maksutonta. Ole yhteydessä, niin katsotaan, millaista osaamista sinulla jo on ja miten voit suorittaa tutkinnon näyttämällä osaamisesi.

Voit tutustua tutkinnon sisältöön, osaamisvaatimuksiin ja suoritustapaan lukemalla tutkinnon perusteet: https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/5792220

Kohderyhmä

Tutkinnon suorittaminen suoraan näytöin on suunnattu kaikille, jotka johtavat ja kehittävät oman vastuualueensa tai yrityksensä toimintaa. Tutkinnon suorittaminen soveltuu hyvin johdolle ja keskijohdolle sekä asiantuntija-alueiden ja projektien johtajille ja päälliköille, jotka haluavat systemaattisesti kehittää omaa johtajuuttaan.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
4. lähijakso. Syvennetty strategiatyöskentely  Helsinki

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

050 544 8561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskoordinaattori

040 412 3244
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 0.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen (ilman lisäopintoja) on täysin valtion tukemaa eli opiskelijalle maksutonta.