Vuokravalvonnan tutkinto (VVT)

8.2.2022 - 7.6.2022
Helsinki

Kuvaus

Antaa perusteet hallita keskeiset osa-alueet vuokra- ja vastikevalvonnassa. Tutkinnon suorittanut osaa ryhtyä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiössä oikea-aikaisiin toimenpiteisiin pakkokeinojen käyttämiseksi ja saatavien perimiseksi. Selvittää vuokra- ja vastikekirjanpidon perusteita. Koulutusohjelmassa on käytössä virtuaalinen opiskeluympäristö Optima.

Koulutus sisältää kaksi lähiopetusjaksoa, oppimistehtäviä, kolme webinaaria ja yhden verkkokurssin sekä nyt uutuutena: Suositut vuokravalvojapäivät nyt osana tutkintoa! Taloyhtiön perintäkirjan digiversio on käytössä myös koulutuksen ajan. Kurssin lopuksi on tentti Optimassa, jonka läpäisseet saavat VVT -tutkintotodistuksen.

Kohderyhmä

Vuokranantajien ja asunto-osakeyhtiöiden vuokra- ja vastikevalvontaan sekä perintään liittyviä tehtäviä hoitavat vuokravalvojat, vuokrakirjanpitäjät, isännöitsijät, kiinteistösihteerit ja muut vastaavat henkilöt.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo kokemusta vuokra- ja vastikevalvontaan ja perintään liittyvistä tehtävistä. Lisäksi koulutus sopii henkilöille, jotka ovat perehtymässä näiden tehtävien hoitoon. Koulutus tukee työssä tapahtuvaa oppimista.

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
1. jakso08.02.202209.02.2022Helsinki
2. jakso05.04.202206.04.2022Helsinki
Vuokravalvojapäivät11.05.202212.05.2022Helsinki
Tentti07.06.202207.06.2022Optima

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 200,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 1175 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.