Liiketoiminnan palvelut, Liiketoiminnan ammattitutkinto - suoraan osaamisen näytöin 2022

27.2.2022 - 31.12.2022
Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla

Kuvaus

Tee osaamisestasi näkyvää!

Kun toimit kiinteistöalalla sihteeri- tai assistenttitehtävissä tai tehtäviisi kuuluu monipuolisesti talous/tietohallintoa, voit suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinnon osoittamalla osaamisesi suoraan näytöillä. Tutkinnon myötä todennat ammattitaitosi niin itsellesi kuin työnantajallesi.

Tutkinnon suorittamiseksi näytät vaaditun osaamisen omalla työpaikallasi erilaisissa liiketoiminnan tehtävissä, asiakaspalvelutilanteissa ja työyhteisön jäsenenä. Näytät myös, kuinka hoidat toimenkuvaasi liittyviä asiakkuuksia, sisäisiä palvelutehtäviä sekä kehität työtäsi ja omaa osaamistasi.

Tutkinnosta, tutkinnon rakenteesta ja tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksista löydät lisätietoja tutkinnon perusteista Liiketoiminnan ammattitutkinto – liiketoiminnan palveluiden osaamisala.

Tutkinnon suorittaminen on luonteva askel oman itsesi kehittämisessä. Tutkinto antaa osaamisellesi virallisen tunnustuksen ja samalla saat palautetta osaamisestasi. Ammatillinen tutkinto antaa sinulle myös jatko-opintokelpoisuuden eli sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen osaamistasi jatkamalla opintoja korkeakoulussa.

Hakeudu suorittamaan Liiketoiminnan ammattitutkinto. Tutkinnon suorittaminen on sinulle ja työnantajallesi maksutonta. Ole yhteydessä, niin katsotaan, millaista osaamista sinulla jo on ja miten voit suorittaa tutkinnon näyttämällä osaamisesi.

Kohderyhmä

Tutkinnon suorittaminen Kiinkossa suoraan näytöin soveltuu kiinteistöalalla työskentelevälle henkilölle, jolla on työkokemusta erilaisista assistentti- ja sihteeritehtävistä, esimerkiksi kiinteistösihteerin tehtävistä. Voit myös työskennellä taloushallinnon, asiakirjahallinnan ja tiedonohjauksen tai aula- ja monipalvelutehtävissä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Heli Peltonen
verkkokoulutuspäällikkö

040 753 3163
heli.peltonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 0.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen (ilman lisäopintoja) on täysin valtion tukemaa eli opiskelijalle maksutonta.