Liiketoiminnan palvelujen osaamisala KISI, Liiketoiminnan ammattitutkinto

2.2.2022 - 30.9.2022
Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla

Kuvaus

Tee osaamisestasi näkyvää!

Kun toimit kiinteistöalalla sihteeri- tai assistenttitehtävissä tai tehtäviisi kuuluu monipuolisesti talous/tietohallintoa, voit suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinnon osoittamalla osaamisesi suoraan näytöillä. Tutkinnon myötä todennat ammattitaitosi niin itsellesi kuin työnantajallesi.

Tutkinnon suorittamiseksi näytät vaaditun osaamisen omalla työpaikallasi erilaisissa liiketoiminnan tehtävissä, asiakaspalvelutilanteissa ja työyhteisön jäsenenä. Näytät myös, kuinka hoidat toimenkuvaasi liittyviä asiakkuuksia, sisäisiä palvelutehtäviä sekä kehität työtäsi ja omaa osaamistasi.

Tutkinnosta, tutkinnon rakenteesta ja tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksista löydät lisätietoja tutkinnon perusteista Liiketoiminnan ammattitutkinto – liiketoiminnan palveluiden osaamisala.

Tutkinnon suorittaminen on luonteva askel oman itsesi kehittämisessä. Tutkinto antaa osaamisellesi virallisen tunnustuksen ja samalla saat palautetta osaamisestasi. Ammatillinen tutkinto antaa sinulle myös jatko-opintokelpoisuuden eli sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen osaamistasi jatkamalla opintoja korkeakoulussa.

Hakeudu suorittamaan Liiketoiminnan ammattitutkinto. Tutkinnon suorittaminen on sinulle ja työnantajallesi maksutonta. Ole yhteydessä, niin katsotaan, millaista osaamista sinulla jo on ja miten voit suorittaa tutkinnon näyttämällä osaamisesi.

Kohderyhmä

Tutkinnon suorittaminen Kiinkossa suoraan näytöin soveltuu kiinteistöalalla työskentelevälle henkilölle, jolla on työkokemusta erilaisista assistentti- ja sihteeritehtävistä, esimerkiksi kiinteistösihteerin tehtävistä. Voit myös työskennellä taloushallinnon, asiakirjahallinnan ja tiedonohjauksen tai aula- ja monipalvelutehtävissä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistösihteerin rooli työyhteisössä, viestintä kiinteistösihteerin työssä, asunto-osakeyhtiölain perusteet02.02.202203.02.2022Helsinki
Asunto-osakeyhtiön kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, kiinteistösihteerin sisäiset ja ulkoiset asiakkuudet, asiakaspalvelu, haastavien asiakastilanteiden käsittely14.03.202215.03.2022Helsinki
Asunto-osakehtiön verotuksen perusteet, huoneenvuokralaki kiinteistösihteerin työssä, huoneistokohtaiset korjaus- ja muutostyöt27.04.202228.04.2022Helsinki
Kertauswebinaari. Palaute oppimistehtävistä sekä kertausta taloudesta ja juridiikasta13.05.202213.05.2022
KISI-tentti Optimassa  verkko
Viestintä taloyhtiössä, itsenäinen opiskelu - verkko-opinnot  verkko-opinnot
Taloushallinnon perusteet, verkko-opinnot  verkko-opinnot

Yhteyshenkilö

Heli Peltonen
verkkokoulutuspäällikkö

040 753 3163
heli.peltonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 675.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen (ilman lisäopintoja) on täysin valtion tukemaa eli opiskelijalle maksutonta.