Lähiesimiestyön tutkintokoulutus, jatkuva haku

14.4.2021 - 31.12.2021
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Kaipaatko varmuutta toiminnan kannattavuudesta huolehtimiseen? Haluatko tehostaa henkilöstösi ohjaamista kohti tavoitteita? Oletko siirtymässä esimiestehtäviin?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit lähiesimiehenä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä. Olet esimies tai siirtymässä esimiestehtäviin. Haluat kehittyä lähiesimiehenä ja kehittää omaa vastuualuettasi ja sen toimintaa. Tai ehkä haluat kehittää itseäsi asiakassuhteen hoitamisessa tai kehittämistyön edistäjänä muuttuvassa työympäristössä.

Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla, omissa työtehtävissä. Sen suorittaminen tapahtuu käytännön työtehtävien kautta - suunnittelemalla, ohjaamalla, seuraamalla ja arvioimalla tiimin, työryhmän, osaston (tai vastaavaan) toimintaa. Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta osasta (Lähiesimiehenä toimiminen) ja kahdesta valinnaisesta osasta. Niitä ovat: Asiakassuhteiden hoito, Toiminnan kannattavuus, Henkilöstötyö ja Kehittämissuunnitelma.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma siitä, miten tutkinto suoritetaan, mitkä ovat valinnaiset tutkinnot osat sekä milloin ja millaiseen koulutukseen olisi hyvä osallistua. Tutkinto on valmis, kun pakollinen ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa on suoritettu hyväksytysti. Suoritetusta tutkinnosta saa tutkintotodistuksen. Tarpeen mukaan voi suorittaa myös tutkinnon osan tai osia.

Tutustu tutkinnon perusteisiin Lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteet 1.1.2018 »

Kohderyhmä

Tutkintokoulutus on tarkoitettu lähiesimiehille sekä tiimin, työryhmän tai projektin vetäjille. Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin, ilman teoriaopintoja. Ole yhteydessä, niin selvitämme sinulle sopivimman tavan suorittaa tutkinto.

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Valinnainen tutkinnon osa: Henkilöstötyö  Helsinki
Valinnainen tutkinnon osa: Asiakassuhteiden hoito 1  Helsinki
Valinnainen tutkinnon osa: Asiakassuhteiden hoito 2  Helsinki
Valinnainen tutkinnon osa: Toiminnan kannattavuus  Helsinki
Valmentava johtaminen 1  Helsinki
Valmentava johtaminen 2  Helsinki

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 000,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Tutkintokoulutuksen opiskelijamaksu valtion tukemana on 1000 euroa. Hintaan sisältyy henkilökohtaistettu opetus, sähköinen luentomateriaali, näytöt sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista (teoriaopinnot) on osallistujalle maksutonta.

Mahdolliset matka- ja majoituskulut opiskelija maksaa itse.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.