Lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutus

16.5.2023 - 31.5.2024
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Johdatko tiimiä tai työryhmää tai oletko siirtymässä tiiminvetäjäksi? Haluatko tehostaa tiimisi ohjaamista kohti yhteistä päämäärää? Näytätkö esimerkkiä johtamalla itseäsi tavoitteellisesti? Onko työlainsäädäntö ja tiedot juridisista vastuista ajan tasalla?

Lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutus sopii sinulle, joka toimit lähiesihenkilönä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä. Olet esihenkilö tai siirtymässä esihenkilötehtäviin. Haluat kehittyä ihmisten johtamisessa ja kehittää omaa vastuualuettasi ja sen toimintaa. Tai ehkä haluat kehittää itseäsi asiakassuhteen hoitamisessa tai kehittämistyön edistäjänä muuttuvassa työympäristössä.

Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla, omissa työtehtävissä. Sen suorittaminen tapahtuu käytännön päivittäisjohtamisen työtehtävien kautta - suunnittelemalla, ohjaamalla, seuraamalla ja arvioimalla tiimin, työryhmän tai vastaavan toimintaa. Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta osasta (Lähiesimiehenä toimiminen) ja kahdesta valinnaisesta osasta. Niitä ovat: Asiakassuhteiden hoito, Toiminnan kannattavuus, Henkilöstötyö ja Kehittämissuunnitelma.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma siitä, miten tutkinto suoritetaan, mitkä ovat valinnaiset tutkinnot osat sekä mihin koulutuksen osiin juuri sinun tulisi osallistua. Tutkinto on valmis, kun pakollinen ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa on suoritettu hyväksytysti. Suoritetusta tutkinnosta saa tutkintotodistuksen.

Tutustu tutkinnon perusteisiin Lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteet 1.1.2018 » sekä ammatillisen tutkinnon suorittamiseen Ammatilliset tutkinnot Kiinkossa »

Kohderyhmä

Tutkintokoulutus on tarkoitettu lähiesihenkilöille tai tiimin, työryhmän tai vastaavan vetäjille. Kokenut esihenkilö voi suorittaa tutkinnon myös suoraan näytöin, ilman teoriaopintoja. Lue lisää Lähiesimiestyön ammattitutkinto suoraan näytöin »

Koulutuksen ensimmäiset lähijaksot pidetään 16.5. ja 14.6.2023. Muiden jaksojen aikataulut ilmoitetaan joulukuussa!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katri Janhonen
koulutuspäällikkö

040 750 0575
katri.janhonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1,050.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Tutkintokoulutuksen opiskelijamaksu valtion tukemana on 1050 euroa. Hintaan sisältyy henkilökohtaistettu opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta.

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimuskoulutukseen koulutuksen yhteyshenkilöltä Katri Janhoselta. Lue lisää Oppisopimuskoulutuksesta »

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.