Isännöitsijän koulutus ja tutkinto 44 (ITS®)

28.4.2021 - 30.12.2022
etäkoulutus/Helsinki

Kuvaus

Koulutuksessa syvennät ammatti-isännöitsijän osaamistasi isännöintityön keskeisiin osa-alueisiin kuten hallinnon erityiskysymyksiin ja sopimusasioihin, taloushallinnon ja verotuksen aiheisiin, korjausrakennuttamiseen ja kiinteistöautomaatioon, energia ja ympäristöasioihin unohtamatta riskienhallintaa ja turvallisuusasioita sekä viestintätaitoja. Koulutuksessa painotetaan asunto-osakeyhtiöasioita, mutta huoneenvuokralainsäädännön, perinnän sekä vuokra- ja liikekiinteistöjen erityispiirteisiin syvennytään myös. Koulutuksen yhteydessä pääset lisäksi osoittamaan osaamistasi tekemällä käytännönläheisen kirjallisen projektityön valitsemastasi isännöintityöhön tai kiinteistöalaan liittyvästä aiheesta.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähipäiviä, syventäviä oppimistehtäviä sekä itsenäisesti laadittava kirjallinen projektityö. Koulutusohjelma käynnistyy kaksi kertaa vuodessa ja kestää noin puolitoista vuotta. Koulutuksen lopuksi pidetään päättäjäisten yhteydessä projektityöseminaari, jossa jokainen opiskelija esittelee oman kirjallisen projektityönsä ja saa todistuksen.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Tämän vuoksi olemme päättäneet, että kaikki koulutuksemme järjestään maaliskuun loppuun asti etätoteutuksina. Koulutusten vastuuhenkilöt ovat sinuun yhteydessä käytännön järjestelyistä.

Koulutuksemme järjestään kesäkuun 2021 loppuun asti hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa.

Kohderyhmä

Koulutusohjelma on tarkoitettu Isännöinnin ammattitutkinnon suorittaneille, joilla on vähintään vuoden työkokemus päätoimisesta isännöinnistä. Koulutusohjelma sopii myös henkilöille, joilla on opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä tämän lisäksi edellä mainittu työkokemus. Koulutusohjelmaan osallistuvilla edellytetään olevan alan työpaikka.

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä. Hakulomakkeesta tulee käydä ilmi hakijan koulutus, kokemus sekä perustelut koulutukseen hakeutumiselle.

Koulutuksen lähijaksot:

1. jakso 28.-29.4.2021

2. jakso 30.-31.8.2021

3. jakso 21.-22.10.2021

4. jakso 13.-14.12.2021

5.-9. jaksot järjestetään 2022 ja näiden aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

0400 885 919
suna.pyykko@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2 525,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2525 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Lisäksi opiskelijan hankittavaksi tulevat jaksokohtaiset kirjat.

Mikäli opiskelu keskeytyy sen alettua, opiskelijamaksua ei palauteta. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.