Isännöinnin erikoisammattitutkinto, suoraan osaamisen näytöin 2023

29.1.2023 - 31.12.2024
Jatkuva haku, joustava aloitus

Kuvaus

Isännöinnin erikoisammattitutkinto on ammatillinen tutkinto, jonka voi suorittaa joustavasti isännöintityötä tehden. Erikoisammattitutkinto koostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta osasta. Osat sisältävät asiakaskokemuksen tuottamista ja palveluverkoston hallintaa sekä tavoitteellista kiinteistöjohtamista. Valinnaisissa on isännöinnin kehittämissuunnitelma tai vaativassa korjaushankkeessa toimiminen. Kokenut ja riittävän ammattitaidon omaava isännöintialan ammattilainen voi suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman valmistavaa koulutusta.

Tutustu tutkinnon perusteisiin:
Isännöinnin erikoisammattitutkinto perusteet sekä ammatillisen tutkinnon suorittamiseen Ammatilliset tutkinnot Kiinkossa »

Kohderyhmä

Kokeneet isännöinnin ammattilaiset, esim. ITS- ja AIT-tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat näyttää osaamisensa virallisella tutkinnolla. Tutkinto suoritetaan vaativissa isännöinnin työtehtävissä, joten opiskelijan tulee työskennellä isännöintitehtävissä.

Tutkinnon suorittamalla saa ajantasaisen todistuksen osaamisestaan, jos aiemmasta tutkinnosta on jo aikaa. Täytä hakemus niin otamme yhteyttä henkilökohtaistamiskeskustelun järjestämiseksi. Keskustelu käynnistää tutkinnon suorittamisen ja sen aikana kartoitetaan mahdollinen tarvittava koulutus.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katri Janhonen
koulutuspäällikkö

040 750 0575
katri.janhonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinnan lisätiedot

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista on osallistujalle maksutonta.