Isännöinnin erikoisammattitutkinto, suoraan osaamisen näytöin 2022

29.11.2022 - 31.12.2022
Jatkuva haku, joustava aloitus

Kuvaus

Isännöinnin erikoisammattitutkinto on ammatillinen tutkinto, joka suoritetaan isännöintityötä tehden. Osaamisen näytetään ja arvioidaan vaativissa isännöintitehtävissä. Erikoisammattitutkinto koostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta osasta. Osat sisältävät asiakaskokemuksen tuottamista ja palveluverkoston hallintaa sekä tavoitteellista kiinteistöjohtamista. Valinnaisissa on isännöinnin kehittämissuunnitelma tai vaativassa korjaushankkeessa toimiminen. Kokenut ja riittävän ammattitaidon omaava isännöintialan ammattilainen voi suorittaa tutkinnon myös suoraan näytöin, ilman valmistavaa koulutusta.

Tutustu huolella tutkinnon perusteisiin ennen hakemuksen täyttämistä:
Isännöinnin erikoisammattitutkinto perusteet sekä ammatillisen tutkinnon suorittamiseen Ammatilliset tutkinnot Kiinkossa »

Kohderyhmä

Kokeneet isännöinnin ammattilaiset, esim. ITS- ja AIT-tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat näyttää osaamisensa virallisella tutkinnolla. Tutkinnon suorittamalla saa ajantasaisen todistuksen osaamisestaan, jos aiemmasta tutkinnosta on jo aikaa.

Tutkinto suoritetaan vaativissa isännöinnin työtehtävissä, joten opiskelijan tulee työskennellä isännöintitehtävissä.

Täytä hakemus niin otamme yhteyttä henkilökohtaistamiskeskustelun järjestämiseksi. Keskustelu käynnistää tutkinnon suorittamisen ja sen aikana kartoitetaan myös mahdollinen tarvittava koulutus.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Asuinkiinteistön hallinnon erityiskysymyksiä  Helsinki

Yhteyshenkilö

Katri Janhonen
koulutuspäällikkö

040 750 0575
katri.janhonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 0.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista on osallistujalle maksutonta. Tutkintokoulutuksen hinta määräytyy koulutuspäivien lukumäärän mukaan.