Vuokrataloisännöinnin ajankohtaispäivät

7.4.2022 - 8.4.2022
Aulanko, Hämeenlinna

Kuvaus

Ajankohtaisia aiheita ja ajatustenvaihtoa! Tänä vuonna aiheina mm. muuttuva laki yhteishalllinosta vuokrataloissa, Aran ajankohtaiskatsaus sekä sisäilma- ja tuholaisongelmat ja niistä tiedottaminen. Osa ohjelmasta on yhteistä asumisen palveluseminaarin kanssa, kuten osuus monimuotoisen asukaskannan palvelutarpeista ja mahdollisuuksista.

Voit osallistua paikan päällä tai etänä.

Kohderyhmä

Vuokrataloisännöinnin parissa toimivat.

Hyvät aiheet, luennoitsijat, hyvä sijainti.

Erinomaiset järjestelyt ja sopivan laaja sisältö, oli viihdyttävä kokonaisuus, jonka jaksoi kuunnella ja puitteet olivat ihan mahtavia, kiitos.

Hyvät aiheet, luennoitsijat, hyvä sijainti.

- palautetta edellisestä seminaarista

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Vuokrataloisännöinnin ajankohtaispäivät  

Yhteyshenkilö

Katri Janhonen
koulutuspäällikkö

040 750 0575
katri.janhonen@kiinko.fi

Jenny Reinikainen
koulutuskoordinaattori

0406195551
jenny.reinikainen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 545.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta on 545 euroa sisältäen osallistumisen paikan päällä tai etänä, aineiston sähköisessä muodossa ja Aulangolla osallistuville ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään alv 24%.

Majoituksen osallistuja varaa ja maksaa itse. Majoituksen voit varata hotelli Scandic Aulangolta käyttämällä varaustunnusta BKII190122. Huonehinnat varaustunnuksella: 105 euroa yhden hengen huone / vuorokausi ja 125 euroa kahden hengen huone / vuorokausi. Varaus osoitteesta: http://www.scandichotels.fi, puhelimitse +358 3 41081633 tai sähköpostitse aulanko@scandichotels.com. Huoneet ovat varattavissa 23.03.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 23.3.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.