Uudiskohde - yhteinen hanke

26.10.2022 - 27.10.2022
Laiva/Tallinna

Kuvaus

Kun uudiskohde on valmis luovutettavaksi ja jo sitä ennen, on hankkeessa mukana monia toimijoita. Rakennuttaja-asiamiehet toimivat perustajaurakoitsijan edustajina, kiinteistönvälittäjät ovat valmiina välittämään asuntoja ja isännöitsijät ovat ottamassa uudiskohdetta haltuun. Syksyinen 24 tunnin laivaseminaarimme kokoaa yhteen näitä eri toimijoita, kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja ja osallistumaan sekä ennen kaikkea vaihtamaan ajatuksia ja verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa.

Päivien aikana käsiteltäviä aiheita ovat mm. Kilpailu- ja kuluttajaviraston uudisasuntojen verkkomarkkinointisuositus, rs-asiakirjat ja niiden hallinta, erilaiset kiinteistöjärjestelyt ja maapolitiikan vaikutukset rakennushankkeiden maanhankintaan.

Kohderyhmä

Uudiskohteisiin erikoistuneet kiinteistönvälittäjät, rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehet muut uudiskohteiden parissa toimivat asiantuntijat, kuten isännöitsijät, rakennusliikkeiden edustajat.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso26.10.202227.10.2022Laiva/Tallinna

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 520.00€
+ ALV alv. 0%

Hinnan lisätiedot

  • Hinta sisältää ohjelman ja sähköisen luentomateriaalin, majoituksen yhden hengen A-luokan hytissä sekä ohjelman mukaiset tarjoilut; salaattilounaan, päivällisen sekä aamiaisen. Hinta kahden hengen hytissä majoittuvalle on 480 ?/hlö. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa syntymäaikasi laivayhtiötä varten sekä hyttikaverisi nimen, mikäli olet ilmoittanut majoittuvasi kahden hengen hytissä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 26.9.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.