Kiinteistösihteeripäivät

8.6.2022 - 9.6.2022
Hotelli Sveitsi, Hyvinkää

Kuvaus

Kiinteistösihteerit kokoontuvat vuosittaisille ajankohtaispäiville jälleen kesäkuussa. Tämän vuoden ohjelma on toiveiden mukaisesti varsin juridiikkapainotteinen, mutta mukana on myös teknisen terminologian haltuun ottoa, sekä palaute- ja vuorovaikutustaitojen tarkastelua.

Seminaaripaikkana on Hotelli Sveitsi, joka sijaitsee kahden kilometrin etäisyydellä rautatieasemasta/linja-autoasemasta, ja paikallisbussi tulee asemalta suoraan hotellin ovelle. Hotellin pihalla on runsaasti veloituksetonta pysäköintitilaa.

Hotellin ovelta pääsee suoraan luontopolulle, sisä- ja ulkouima-altaiden käyttö, sekä Fit Park kuntosali ovat hotellissa majoittuvien käytössä veloituksetta. Hotellissa on myös Salon-Ki kauneushoitola. Lisätiedot kaikista aktiviteeteista.

Voit halutessasi osallistua myös etänä.

Kohderyhmä

Kiinteistösihteerit, kiinteistöassisentit ja muut taloyhtiöiden parissa toimivat palvelun ja hallinnon asiantuntijat.

Samaan aikaan järjestetään Asumisneuvojapäivät ja osa ohjelmasta on yhteistä.

Palautetta 2021 päiviltä:

Aiheet olivat kiinnostavia ja kouluttajat todella hyviä. Kaikki oli järjestetty todella hyvin ja oli kiva kun oli aktiivista keskustelua.

Kaikki oli ihan parasta - todella hyvät asia-aiheet ja kokonaisuudet. Hyvät luennoitsijat.

Monesta asiasta riitti keskustelua ja aikarajat ylittyivät. Aika otettiin tauoista pois. Olisi hyvä jos tauot olisivat ne mitkä ohjelmassa on alunperin. Kiitos järjestäjille! Oli mukavaa!! Ensi vuonna sitten taas!!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistösihteeripäivät08.06.202209.06.2022Hyvinkää

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Jenny Reinikainen
koulutuskoordinaattori

0406195551
jenny.reinikainen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 650.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta on 650 euroa/henkilö ja se sisältää osallistumisen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään alv 24%.

Majoituksen osallistujat varaavat itse ja maksavat suoraan hotelliin. Majoituksen voit varata Hotel Sveitsistä käyttämällä varaustunnusta 080622KII. Varaustunnus syötetään ryhmäkoodi -kenttään. Huonehinnat varaustunnuksella: 129 euroa yhden hengen huone / vuorokausi ja 139 euroa kahden hengen huone / vuorokausi. Varaus osoitteesta https://www.hotelsveitsi.fi/, puhelimitse +358 293 200 420 tai sähköpostitse reception@hotelsveitsi.fi. Varaukset tulee tehdä 8.5.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 24.5.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.