Isännöitsijän työpöydällä - työhyvinvointi, vastuullisuus, juridiikka ja turvallisuus

8.9.2022 - 9.9.2022
Aulanko, Hämeenlinna

Kuvaus

Seminaari isännöintialan toimijoille, jotka haluavat päivittää ja avartaa tietojaan, keskustella alan uusimmista palveluista, ja verkostoitua kollegoiden kanssa.

Teemoina työssäjaksaminen, erityisesti hyvän unen ja palautumisen merkitys. Ohjelmassa myös vastuullisuus isännöinnissä, syksyn ajankohtaisin juridiikkaosuus oikeustapauksineen, riskienhallinta, sekä tietoa väestönsuojien ajanmukaisuudesta.

Tapahtumassa on asiantuntijaluentojen lisäksi pieni palveluntarjoajien näyttely sekä aikaa virkistäytymiselle Aulangon monipuolisessa ympäristössä ja kylpylässä. Tapahtuma alkaa keskiviikkona klo 11.15 ja päättyy torstaina klo 12.15 alkavaan lounaaseen. Tähän tapahtumaan ei ole mahdollista osallistua etänä.

Aulangolla on maksuton pysäköinti ja bussi rautatieasemalta tulee hotellin ovelle.

Kohderyhmä

Isännöitsijät ja isännöintiyritysten johto, sekä alan palveluiden tarjoajat.

Parasta tapahtumassa oli:

  • Aivan napakymppi!
  • Hyvät luennoitsijat sekä se, että vihdoin pääsimme kokoontumaan oikeasti yhteen!
  • Hyvän asian lisäksi erittäin viihdyttävä illallisseurue pyöreässä pöydässä! Naurua riitti. Kiitos!
  • Juuri oikean kokoinen, sisältöinen ja pituinen, tulemme uudestaan.

- palautetta edellisestä tapahtumasta.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Isännöitsijän työpöydällä08.09.202209.09.2022Hämeenlinna

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Jenny Reinikainen
koulutuskoordinaattori

0406195551
jenny.reinikainen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 320.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää osallistumisen tapahtumaan sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut (kaksi lounasta, iltapäiväkahvit sekä illallisen ruokajuomineen).

Majoitus yhden hengen standard huoneessa 112 euroa/vuorokausi ja kahden hengen standard huone 132 euroa/vuorokausi. Superior-luokan huoneissa hinnat vastaavasti 132/152 euroa. Kylpylän käyttö on majoittuville osallistujille veloituksetonta. Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteesta: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BKII100522. Huoneen voi varata myös nettisivuilta, puhelimitse 03 41081633 tai sähköpostilla aulanko@scandichotels.com. Käytä varauskoodia BKII100522 . Jos haluat korottaa huoneluokkaa (suite), kysy varaustilanne ja hinta suoraan hotellista.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 23.8.2022 jenny.reinikainen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan, kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.