Isännöitsijän työpöydällä - seminaari, näyttely ja verkostoitumista

14.10.2021 - 15.10.2021
Aulanko, Hämeenlinna

Kuvaus

Seminaari isännöitsijöille, jotka haluavat päivittää tehokkaasti tietojaan, keskustella alan uusimmista palveluista ja verkostoitua kollegoiden kanssa.

Tapahtumassa on asiantuntijaluentojen lisäksi palveluntarjoajien näyttely sekä aikaa virkistäytymiselle Aulangon monipuolisessa ympäristössä ja kylpylässä. Tapahtuma alkaa torstaina klo 11.30 ja päättyy perjantaina klo 12.15 alkavaan lounaaseen. Aulangolla on maksuton pysäköinti ja bussi rautatieasemalta tulee hotellin ovelle.

Tässä tapahtumassa suosittelemme koronapassia, eli kahta rokotusta tai tuoretta negatiivista testitulosta. Voit ladata passin älypuhelimeesi tai tulostaa sen osoitteessa kanta.fi. Tapahtumassa ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Kohderyhmä

Isännöitsijät ja isännöintiyritysten johto sekä alan palveluiden tarjoajat.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan näytteilleasettajana, pyydä lisätietoja katja.haarma@kiinko.fi. Näyttelypaikkoja on erittäin rajallinen määrä ja osa on jo varattu.

Noudatamme tapahtumassa voimassa olevia alueellisia määräyksiä. Luentosalissa on väljennetty kalustus ja vain 75% paikoista käytössä. Myös näyttelyosastojen välit ovat normaalia suuremmat.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso  Helsinki

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 295,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää osallistumisen tapahtumaan sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut (kaksi lounasta, iltapäiväkahvit sekä illallisen ruokajuomineen).

Majoitus 115 euroa yhden hengen standard huone / vuorokausi ja 135 euroa kahden hengen standard huone / vuorokausi. Kylpylän käyttö on majoittuville osallistujille veloituksetonta. Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteesta: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BKII141021 Huoneen voi varata myös nettisivuilta, puhelimitse 03 41081633 tai sähköpostilla aulanko@scandichotels.com. Käytä varauskoodia BKII141021. Jos haluat korottaa huoneluokkaa (superior tai suite) kysy varaustilanne ja hinta suoraan hotellista.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 23.9.2021 tapahtuman yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.