Asuntotarkastajan tietopaketti

3.2.2022 - 3.2.2022
Original Sokos Hotel Presidentti Helsinki/etäyhteys

Kuvaus

Asuntotarkastajan tietopaketin aikana saat kattavan kokonaiskuvan asuntotarkastajan tehtävästä niin teknisten osa-alueiden, erityisten havaintojen dokumentoinnin ja lainsäädännön osalta. Mitä on normaali kuluminen? Missä tapauksissa vuokravakuutta voi pidättää? Miten varmistaa, että asunto on turvallinen seuraavalle asukkaalle? Miten arvioida remontin tarve? Näihin ja moniin muihin kysymykseen saat vastauksen osallistumalla koulutukseen.

Asuntotarkastajan tietopaketti -päivä järjestetään hybriditoteutuksena eli voit valita osallistutko paikan päältä Original Sokos Hotel Presidentistä Helsingistä vai etäyhteyksin Teamsin kautta. Paikan päälle tulijoilta edellytämme koronapassia ja käytössämme on vahva maskisuositus.

Kohderyhmä

Asuntotarkastajat, tekniset isännöitsijät, isännöitsijät, vuokravälittäjät ja kaikki muut, joiden toimenkuvaan kuuluu asuntotarkastukset, etenkin poismuuttojen yhteydessä.

"Asuntotarkastajan tietopaketti antoi täsmätietoa omaan työhöni ja palauttivat mieleen asioita. Parasta koulutuksessa olivat valaisevat, uudet esimerkit sekä vertaistuki - muutkin painivat samojen haasteiden kanssa."

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Asuntotarkastajan tietopaketti03.02.202203.02.2022Helsinki / etäkoulutus

Yhteyshenkilö

Mari Asunmaa
koulutuspäällikkö

0400 864 641
mari.asunmaa@kiinko.fi

Jenny Reinikainen
koulutuskoordinaattori

0406195551
jenny.reinikainen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 395.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen ja sähköisen aineiston. Hintaan lisätään alv 24%.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 19.1.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle jenny.reinikainen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.