Asumisneuvojapäivät

20.5.2021 - 21.5.2021
Hotelli Torni, Tampere

Kuvaus

Perinteisillä Asumisneuvojapäivillä jälleen ajankohtaisia aiheita ja mukavaa verkostoitumista muiden asumisen ohjauksen parissa toimivien kanssa. Samaan aikaan järjestetään myös Kiinteistösihteeripäivät, joiden kanssa on kaksi yhteistä osuutta.

Tällä kertaa aloitamme päivät asumisneuvojien ja kiinteistösihteerien yhteisellä paneelilla, jonka aiheena on "Hei mitä sä oikein teet". Asumisneuvojapäivien muina aiheina mm. asumisneuvonnan lakisääteisyyden eteneminen, häiriökäyttäytymiseen puuttumisen mahdollisuudet ja tuhti lakipaketti. Toinen yhteinen osuus kiinteistösihteereiden kanssa pureutuu ajankuvaan jaksamisesta, itseohjautuvuudesta ja kysymyksestä: mikä riittää? Ohjelma julkaistaan maaliskuun alussa.

Mikäli kokoontuminen ei vielä toukokuussa ole mahdollista, järjestämme tapahtuman verkossa.

Kohderyhmä

Asumisneuvojat, asukassihteerit, vuokravalvojat, asumisen ohjaajat, sosiaaliset isännöitsijät sekä muut asumispalvelutehtävissä toimivat henkilöt.

Palautetta vuoden 2020 päiviltä:

Oli niin mielenkiintoiset luennoitsijat. Rentoa meininkiä ja ilo nähdä muita asumisneuvojia. Kokemuksia ja asioita juteltiin, saa aina vinkkejä. Oli taas ilo nähdä porukoita, jäi ilo sydämeen!

Meistä osallistujista pidetään myös aina kiitettävästi huolta.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso  Hämeenlinna

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 645,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 645 euroa sisältäen osallistumisen oman valinnan mukaan joko paikan päällä tai etänä, sähköisen luentoaineiston sekä kahvi-, lounas- ja illallistarjoilun. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Majoitusvarauskoodi lisätään maaliskuun alussa.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 21.04.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.