Asumisneuvojapäivät

20.5.2021 - 21.5.2021
etäkoulutus/Hotelli Torni, Tampere

Kuvaus

Perinteisillä Asumisneuvojapäivillä jälleen ajankohtaisia aiheita ja mukavaa verkostoitumista muiden asumisen ohjauksen parissa toimivien kanssa. Samaan aikaan järjestetään myös Kiinteistösihteeripäivät.

Tällä kertaa aloitamme päivät asumisneuvojien ja kiinteistösihteerien yhteisellä osuuksille, joista toinen on paneeli aiheella "Hei mitä sä oikein teet". Asumisneuvojapäivien muina aiheina mm. asumisneuvonnan lakisääteisyyden eteneminen ja muita ARA:n ajankohtaisia, tuhti lakipaketti sekä asiaa asumisen tuista. Toinen yhteinen osuus kiinteistösihteereiden kanssa pureutuu ajankuvaan jaksamisesta, itseohjautuvuudesta ja kysymyksestä: mikä riittää?

Mikäli kokoontuminen ei vielä toukokuussa ole mahdollista, järjestämme tapahtuman verkossa.

Kohderyhmä

Asumisneuvojat, asukassihteerit, vuokravalvojat, asumisen ohjaajat, sosiaaliset isännöitsijät sekä muut asumispalvelutehtävissä toimivat henkilöt.

Palautetta vuoden 2020 päiviltä:

Oli niin mielenkiintoiset luennoitsijat. Rentoa meininkiä ja ilo nähdä muita asumisneuvojia. Kokemuksia ja asioita juteltiin, saa aina vinkkejä. Oli taas ilo nähdä porukoita, jäi ilo sydämeen!

Meistä osallistujista pidetään myös aina kiitettävästi huolta.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso  Etäkoulutus / Tampere

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 645,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 645 euroa sisältäen osallistumisen oman valinnan mukaan joko paikan päällä tai etänä, sähköisen luentoaineiston sekä kahvi-, lounas- ja illallistarjoilun. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Majoituksen jokainen varaa ja maksaa itse. Varaukset Hotelli Torniin puh. 0300 870 000 /yksittäiset huonevaraukset Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi. Mainitkaa kiintiötunnus KIINKO varausta tehdessä.

Huonehinnat: Solo yhden hengen huone 125 EUR/huone/yö, Solo kahden hengen huone 145 EUR/huone/yö, Solo Up yhden hengen huone 145 EUR/huone/yö ja Solo Up kahden hengen huone 165 EUR/huone/yö.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 21.04.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.