Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet

12.4.2023 - 12.4.2023
Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Vastaatko asuinhuoneiston sopimushallinnasta? Kaipaatko kertausta vuokrasuhteen päättämiseen ja sopimuksen päättymisen jälkeisiin vaiheisiin liittyen? Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet -koulutuspäivän aikana saat kokeneen asiantuntijan neuvoin ja esimerkein päivitettyä juridista osaamistasi.

Koulutuksessa käsitellään asuinhuoneiston vuokrasopimuksen päättäminen eri menettelykeinoin (irtisanominen, purkaminen ja sopimuksen lakkaaminen). Lisäksi paneudutaan erilaisiin häiriötilanteisiin kuten maksuviivästyksiin ja häiritsevään elämään. Koulutuksessa syvennytään riidan ratkaisuun ja täytäntöönpanoon. Monipuolisia teoriaosuuksia siivittävät mielenkiintoiset käytännön esimerkit ja ajankohtaiset oikeustapaukset.

Tutustu myös täydentävään koulutuspäivään Asuinhuoneiston vuokraaminen ja sopimushallinta 11.4.2023.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille vuokraustoiminnasta vastuussa oleville ja vuokrasopimuksia laativille henkilöille vuokraustoimintaa harjoittavissa yhteisöissä. Koulutustilaisuudet sopivat myös pienvuokranantajille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Koulutus12.04.202312.04.2023Helsinki / etäkoulutus

Yhteyshenkilö

Heta Warto-Tillander
koulutus- ja asiakaspäällikkö

040 778 9865
heta.warto-tillander@kiinko.fi

Amanda Levelä
koulutuskoordinaattori (harjoittelija)

040 614 6514
amanda.levela@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 520.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 520 euroa sisältäen opetuksen aineistoineen sekä paikan päällä osallistuville ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Mikäli osallistut myös Asuinhuoneiston vuokraaminen ja sopimushallinta -koulutukseen 11.4.2023 saat 10%:n alennuksen molemmista päivistä. Alennus huomioidaan laskutusvaiheessa. Lisätietoja koulutuksesta löydät osoitteesta täältä

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 30.3.2023 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.