Asuinhuoneiston vuokraaminen ja sopimushallinta

10.10.2022 - 10.10.2022
Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Vuokraatko asuinhuoneistoja ja vastaatko sopimushallinnasta? Kaipaatko päivitystä asuinhuoneiston vuokrauksen juridiikkaan? Asuinhuoneiston vuokraaminen ja sopimushallinta -koulutuspäivän aikana saat päivitettyä osaamistasi monipuolisesti.

Päivässä keskitytään markkinaehtoisten asuinhuoneistojen vuokraamiseen ja sopimushallintaan. Teemoina ovat muun muassa vuokrasopimukset, vuokran määrä, vuokran maksaminen ja vakuus. Asuinhuoneiston käytön ja kunnossapidon lisäksi käsitellään myös hallinnan luovutusta. Erityiskysymykset pureutuvat kimppakämppiin, sekä vuokralaisen ja vuokranantajan vaihtumiseen. Koulutuksessa käydään läpi myös Hyvä vuokratapa, uusinta oikeuskäytäntöä sekä muutamia harjoituksia.

Koulutuspäivän asiantuntijana toimii päälakimies Elina Skarra Suomen Vuokranantajilta.

Tutustu myös täydentävään koulutuspäivään Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet 11.10.2022.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu vuokraustoiminnasta vastuussa oleville ja vuokrasopimuksia laativille henkilöille vuokraustoimintaa harjoittavissa yhteisöissä. Koulutus sopii myös pienvuokranantajille.

Katso myös 11.10. järjestettävä Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet -koulutus tästä

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Koulutus10.10.202210.10.2022Helsinki / etäkoulutus

Yhteyshenkilö

Heta Warto-Tillander
koulutus- ja asiakaspäällikkö

040 778 9865
heta.warto-tillander@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 495.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 495 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää opetuksen aineistoineen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Mikäli osallistut myös Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet -koulutukseen 11.10.2022 saat 10%:n alennuksen molemmista päivistä. Alennus huomioidaan laskutusvaiheessa. Lisätietoja koulutuksesta löydät täältä

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 26.9.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.