ASO-/ARA-päivä - muutoksen tuulia

11.10.2022 - 11.10.2022
Helsinki

Kuvaus

Päivän ohjelmassa uudistuvaa ja olemassa olevaa lainsäädäntöä, rahoituskysymyksiä, vastuullisuuden ja johtamisen teemoja, sekä korjausvelan hallintaan liittyvä alustus ja keskustelu. ASO-toimijoille on osittain oma rinnakkaisohjelma. Ohjelma julkaistaan kesän 2022 aikana. Voit ehdottaa aihetta katja.haarma@kiinko.fi

Kohderyhmä

Omakustannusperiaatteella toimivien, voittoa tavoittelemattomien vuokranantajien ja kiinteistönomistajien, sekä asumisoikeuskiinteistöjen edustajat.

Palautetta edellisestä tapahtumasta:

On todella tarpeellista järjestää meille omia päiviä, joissa pureudutaan myös asumisoikeusasioihin.

Hyvät aiheet ja puhujat. Paikka ja keskustelut kollegoiden kanssa täydensivät päivän.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Jenny Reinikainen
koulutuskoordinaattori

0406195551
jenny.reinikainen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 445.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuspäivän hinta on 445 euroa sisältäen osallistumisen, sähköisen aineiston ja paikalle tulijoille kahvi- ja lounastarjoilun. Jos samasta organisaatiosta osallistuu vähintään kolme, myönnämme 15 % alennuksen. Alennus huomioidaan laskutusvaiheessa.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 28.9.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle jenny.reinikainen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.