AKHA ry opinto- ja messuristeily 2023

26.8.2023 - 26.8.2023
m/s Viking XPRS, HKI-Tallinna-HKI

Kuvaus

AKHA järjestää jo seitsemännen opinto- ja messuristeilyn. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kiinkon kanssa. Tälläkin kertaa ohjelmassa on taloyhtiöiden hallintoon ja kehittämiseen liittyviä luentoja, sekä näyttely, jossa on esillä alan yritysten tuotteita palveluja, sekä yhteistyökeskusteluja.

Tapahtuman teemana on taloyhtiön talouden monet ulottuvuudet. Asiantuntijaluentojen aiheet ja puhujat julkaistaan kevään aikana.

Mukana on myös useampia yhteistyökumppaneidemme luentoja, jotka tarkentuvat myöhemmin. Tilaisuudessa voi valita kiinnostavimmat luennot ja käyttää vaihtoehtoisesti aikaa messutarjontaan tutustumiseen. Laiva lähtee Helsingin Katajanokalta kello 10.30 ja palaa sinne takaisin kello 19.30. Koko matkan ajalle riittää mielenkiintoista ohjelmaa.

Kohderyhmä

Taloyhtiöiden hallituksen puheenjohtajat, jäsenet ja isännöitsijät, sekä muut taloyhtiöpäättäjät.

Yhteistyöyritysten edustajat ja messuosaston varaajat ilmoittautuvat tästä.

Osallistujien tulee ilmoittaa lomakkeen lisätiedot kohdassa syntymäaika muodossa ppkkvvvv (EI hetun loppuosaa) sekä kansallisuus, mikäli muu kuin Suomi, Tiedot tarvitaan laivayhtiön matkustajaluetteloa varten. Matkalle lähtevillä tulee olla mukana passi tai virallinen henkilökortti.

Vuoden 2022 tapahtuman kävijöistä 93 % sanoi, että tapahtuma vastasi odotuksia hyvin (39 %) tai erittäin hyvin (54 %).

100 % osallistujista oli sitä mieltä, että järjestelyt onnistuivat hyvin (53 %) tai erittäin hyvin (48 %).

Uudelleen ilmoitti osallistuvansa aivan varmasti tai hyvin todennäköisesti 98 % osallistujista.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
AKHA ry opinto- ja messuristeily 2023  

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutussuunnittelija

0400 792 925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 120.00€
+ ALV alv. 0%

Hinnan lisätiedot

Tapahtuman hinta on 120 euroa, joka sisältää osallistumisen tapahtumaan sekä ohjelmaan merkityt ruoka- ja kahvitarjoilut.

AKHA:n jäsenhinta on 95 euroa. Jäsenyystieto ilmoitetaan alennuskoodilla AKHA23. Tarkastamme tiedon AKHA:n jäsenrekisteristä ennen laskun lähettämistä.

Laivaseminaari on arvonlisäveroton.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 21.7.2023 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö.