AKHA ry opinto- ja messuristeily 2022 - yhteistyökumppanit

27.8.2022 - 27.8.2022
m/s Viking XPRS, HKI-Tallinna-HKI

Kuvaus

Huom! Tätä kautta ilmoittautuvat ainoastaan yhteistyökumppanit. Taloyhtiöiden edustajat ja AKHA:n edustajat ilmoittautuvat tästä

Perinteinen AKHA:n opinto- ja messuristeily järjestetään merellisissä tunnelmissa Viking XPRS aluksella lauantaina 27.8.2022. Tämän vuoden teemana on Taloyhtiöitten kehittäminen riskien ja muutosten keskellä.

Päivään sisältyy asiantuntijapuheenvuoroja, yhteistyökumppanien näyttely sekä päivän päätteeksi yhteinen ruokailu.

Tapahtumaan otetaan korkeintaan 14 yhteistyökumppanien osastoa, jotka sijaitsevat kokouskannella 7, luentotilan välittömässä läheisyydessä.

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus varata erikseen maksullinen 20 minuutin puheenvuoro. Puheenvuoroja mahtuu mukaan rajallinen määrä ja järjestäjät pidättävät oikeuden rajata aiheita.

Tapahtuma järjestetään AKHA ry:n ja Kiinkon yhteistyöllä.

Jokaisella laivaan nousevalla tulee olla mukana passi tai virallinen henkilökortti, ja tarvitsemme kaikilta matkaan lähtijöiltä syntymäajan laivayhtiön matkustajaluetteloa varten. Ilmoita syntymäaika lisätiedoissa ILMAN henkilötunnuksen loppuosaa.

Kohderyhmä

Asunto-osakeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet, isännöitsijät, sekä muut taloyhtiöpäättäjät. Mukana matkassa myös rajallinen määrä yhteistyökumppaneita.

Taloyhtiöiden edustajat ilmoittautuvat tästä.

AKHA:n perinteinen opinto- ja messuristeily nostaa purjeet jälleen elokuussa 2022!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
AKHA ry opinto- ja messuristeily 202227.08.202227.08.2022

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Jenny Reinikainen
koulutuskoordinaattori

0406195551
jenny.reinikainen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1,570.00€
+ ALV alv. 0%

Hinnan lisätiedot

Messuosaston hinta yhdellä yritysedustajalla on 1570 euroa. Yrityksen on mahdollista ilmoittaa mukaan toinen edustaja, jolloin hintaan lisätään laskutusvaiheessa 270 euroa. Hintoihin sisältyvät myös ohjelmaan merkityt ruokailut.

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus pitää tapahtuman aikana 20 minuutin asiantuntijaluento luentosalissa hintaan 850 euroa, joka lisätään laskun loppusummaan laskutusvaiheessa.

Mikäli yhteistyökumppani, jolla ei ole messuosastoa, haluaa pitää 20 minuutin luennon, on hinta 1120 euroa sisältäen luennon, sekä matkan ruokailuineen.

Mikäli yhteistyökumppanilla ei ole lainkaan messuosastoa tai luentoa, on osallistumismaksu 600 euroa/henkilö.

Laivaseminaari on arvonlisäveroton.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 10.6.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle jenny.reinikainen@kiinko.fi. Lasku lähetetään heti, kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta, kun muutos tehdään ennen 20.8.2022.