AKHA:n opinto- ja messuristeily

31.8.2024 - 31.8.2024
m/s Viking XPRS

Kuvaus

Asunto- ja kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry järjestää elokuussa jo seitsemännen opinto- ja messuristeilyn. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kiinkon kanssa nyt kolmatta kertaa.Tänäkin vuonna ohjelmassa on taloyhtiöiden hallintoon ja kehittämiseen liittyviä asiantuntijaluentoja, keskustelua alan kehittämisestä sekä näyttely, jossa on esillä alan yritysten tuotteita palveluja.Tapahtuman teemana on energia, johon liittyy monia teknisiä, taloudellisia ja hallinnollisia ulottuvuuksia. Asiantuntijaluentojen aiheet ja puhujat julkaistaan kevään aikana.Mukana on myös yhteistyökumppaneidemme luentoja, jotka tarkentuvat myöhemmin. Tilaisuudessa voi valita kiinnostavimmat luennot ja käyttää vaihtoehtoisesti aikaa messutarjontaan tutustumiseen.Laiva lähtee Helsingin Katajanokalta kello 10.30 ja palaa sinne takaisin kello 19.30. Koko matkan ajalle riittää mielenkiintoista ohjelmaa ja verkostoitumiskeskusteluja, joita on mukava jatkaa tapahtuman päätteeksi järjestettävän yhteisen päivällisen merkeissä. 

Kohderyhmä

Taloyhtiöiden hallituksen puheenjohtajat, jäsenet ja isännöitsijät, sekä muut taloyhtiöpäättäjät.Osallistujien tulee ilmoittaa lomakkeen lisätiedot kohdassa syntymäaika muodossa ppkkvvvv (EI hetun loppuosaa). Syntymäaika ja kansallisuus tarvitaan laivayhtiön matkustajaluetteloa varten. Matkalle lähtevillä tulee olla mukana passi tai virallinen henkilökortti.Yhteistyöyritysten edustajat ilmoittautuvat tästä.

Vuoden 2023 tapahtuman kävijöistä

  • 87 % sanoi, että tapahtuma vastasi odotuksia erittäin hyvin (55 %) tai hyvin (32 %)
     
  • 98 %  osallistujista oli sitä mieltä, että järjestelyt onnistuivat erittäin hyvin (59 %) tai hyvin (39 %)
     
  • 98 % osallistujista ilmoitti osallistuvansa uudelleen aivan varmasti (48 %) tai hyvin todennäköisesti (50 %)

Ilmoittaudu mukaan!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
AKHA:n opinto- ja messuristeily31.08.202431.08.2024m/s Viking XPRS

Yhteyshenkilö

Heta Warto-Tillander
koulutus- ja asiakaspäällikkö

Hanne Valtonen
koulutussuunnittelija

Hinta

Veroton hinta 120.00€
+ ALV alv. 0%

Hinnan lisätiedot

Tapahtuman hinta on 120 euroa, joka sisältää osallistumisen tapahtumaan sekä ohjelmaan merkityt ruoka- ja kahvitarjoilut. AKHA:n jäsenhinta on 95 euroa. Laivaseminaari on arvonlisäveroton. Jäsenyystieto ilmoitetaan alennuskoodilla AKHA24. Tarkastamme tiedon AKHA:n jäsenrekisteristä ennen laskun lähettämistä. Mikäli osallistuja on ilmoittanut jäsenyydestä jota ei ole, veloitamme laskutustiedon korjaamisesta /uuden laskun lähettämisestä 15 euroa.  

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 13.8.2024