Tekniikan erikoisammattitutkinto, koulutus

1.1.2018 - 31.12.2018
Jatkuva haku

Kuvaus

Tekniikan erikoisammattitutkinto on näyttötutkinto, jonka voit suorittaa joustavasti käytännön töissä.

Tekniikan erikoisammattitutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta osasta. Pakollinen osuus sisältää työnjohtamisen, joka kohdistuu lyhyen aikavälin toimintaan ja päivittäiseen johtamiseen. Valinnaisista osista valittavana on joko prosessinjohtaminen, henkilöstöjohtaminen, asiakaspalvelun johtaminen tai ammatinharjoittajana toiminen. Valitusta osasta suunnitellaan ja toteutetaan kehittämisprojektityö.

Tutkinnon perusteissa vaadittu ammattitaito arvioidaan työpaikalla, työnjohto- ja esimiestehtävissä. Tätä varten työpaikalta tulee löytyä arvioija, joka perehdytetään tehtäväänsä. Tutkinnon suorittaminen suunnitellaan ja organisoidaan yhteistyössä Kiinkon asiantuntijoiden kanssa tutkinnon osa kerrallaan.

Tutustu tutkinnon perusteisiin Tekniikan erikoisammattitutkinto»

Kohderyhmä

Tekniikan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä, tai henkilöille, jotka ovat siirtymässä työnjohto- tai asiantuntijatehtäviin omassa organisaatiossaan.

 

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

09 3509 2954
0400 885 919
suna.pyykko@kiinko.fi

Marianne Vuorenmaa
koulutuskoordinaattori

09 3509 2917
040 866 7918
marianne.vuorenmaa@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 0,00€
+ ALV Arvonlisäveroton
Yhteensä 0,00€

Hinnan lisätiedot

Tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista on osallistujalle maksutonta.

Mahdollisen valmistavan koulutuksen osalta hinta määräytyy henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.