Kiinteistötyönjohtajan koulutus ja tutkinto (KTJ®)

15.9.2018 - 15.12.2018
Paikka vahvistetaan myöhemmin

Kuvaus

Tavoitteena on oppia/vahvistaa kiinteistönhoidon työnjohtotehtävissä tarvittavat tiedot. Koulutuksen aikana opiskelija muodostaa kokonaiskuvan kiinteistönhoitoyksikön toiminnasta työnjohdon näkökulmasta ja näin parantaa ammatillisia valmiuksiaan suoriutua menestyksellisesti työtehtävissään.

SISÄLTÖ JA TYÖSKENTELYTAVAT

Koulutusohjelmassa käsiteltävät aihealueet:
- Esimies- ja vuorovaikutustaidot
- Käyttö- ja huoltotoimen hallinta
- Kiinteistönhoitoyrityksen ja -yksikön toimintojen hallinta ja kannattavuus

- Uudet työn tekemisen tavat.

Koulutusohjelmassa on kolme lähiopetusjaksoa. Oppimista tehostavat koulutuksen aikana tehtävät oppimistehtävät. Koulutus päättyy lopputenttiin.

Voit suorittaa samalla esimiestyöhön painottuvan tekniikan erikoisammattitutkinnon. Tutkintotodistuksen saamiseksi on suoritettava pakollinen osa Työnjohtaminen ja yksi seuraavista valinnaisista osista: Prosessinjohtaminen, henkilöstöjohtaminen, asiakaspalvelun johtaminen tai ammatinharjoittajana toimiminen.. Kysy lisätietoa koulutuksen yhteyshenkilöiltä.

Kohderyhmä

Kiinteistöalan työnjohdollisissa tehtävissä toimivat tai tehtävissä aloittavat. Koulutus soveltuu myös huolto- ja käyttöpäälliköille sekä isännöitsijöille lisätietojen hankkimiseksi työnjohdon tehtävistä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

09 3509 2920
040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2973
0400 792925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 403,00€
+ ALV Arvonlisäveroton
Yhteensä 1 403,00€

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 1403 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.