Asuntokaupan kuntotarkastaja AKK, FISE -tentti

14.9.2018 - 14.9.2018
Helsinki

Kuvaus

Asuntokaupan kuntotarkastaja AKK, FISE-tentti on asuntokaupan kuntotarkastuksen yhteiseen toimintamalliin (YTM) perustuvan sekä AKK-pätevyyslautakunnan asuntokaupan kuntotarkastajan koulutusohjelman valtakunnallinen lopputentti. (Ei hakumenettelyä, ilmoittautuminen alla olevasta ilmoittautuminen)

Pakollisen koulutuksen, näyttötöiden (3 kpl) ja tentin hyväksytysti suorittaneella on oikeus hakea Asuntokaupan kuntotarkastajien pätevyyslautakunnalta Asuntokaupan kuntotarkastajan AKK, FISE-pätevyyttä. Tämän jälkeen pätevyyden saaneella henkilöllä on oikeus käyttää nimikettä Asuntokaupan kuntotarkastaja AKK, FISE. Pätevyyttä haetaan hakulomakkeella, jonka löytää FISE:n sivuilta.

FISE-pätevyyden hakukriteerit:

Koulutus - Vähintään rakennusalan teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu asuntokaupan yhteydessä tehtävän kuntotarkastuksen suorittamiseen soveltuva teknikkotason peruskoulutus. - Lisäksi hakija on kokonaisuudessaan suorittanut koulutusohjelman, joka on pätevyyslautakunnan hyväksymä.

Työkokemus - joko vähintään viisi vuotta talonrakennus- tai kiinteistöalan työkokemusta ja sen lisäksi kolme vuotta kosteus- ja homevaurioiden arviointi-, tutkimus- ja tarkastustehtävissä hankittua kokemusta - tai vaihtoehtoisesti vähintään viisi vuotta työkokemusta pääsääntöisesti kosteus- ja homevaurioiden selvittämiseen, vaurioiden aiheuttamaan suunnitteluun ja korjaamiseen erikoistuneissa tehtävissä.

Näyttötyöt - Ennen pätevyyden hakemista henkilön tulee laatia vähintään kolme kappaletta näyttötöitä sekä saada niille hyväksyminen erilliseltä näyttötöiden tarkastustyöryhmältä. Näyttötyöt ovat YTM:n mukaisia asuntokaupan kuntotarkastusraportteja todellisista kohteista. Saatavana on erillinen näyttötyöohje.

Kohderyhmä

Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutusohjelman ja näyttötyöt (3 kpl) suorittaneet henkilöt.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
AKK FISE -tentti14.09.201814.09.2018

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

09 3509 2920
040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2973
0400 792925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 658,00€
+ ALV alv. 24%
Yhteensä 815,92€

Hinnan lisätiedot

Tenttimaksu on 658 euroa henkilöltä, josta näyttötöiden arvioinnin osuus on 253 euroa. Uusintatenttimaksu on 405 euroa. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.