Uutta liiketoimintaa ja uusia ratkaisuja - PropTech 2020

2.9.2020 - 2.9.2020
Oulu

Kuvaus

Alustatalous tulee kiinteistö- ja rakennusalalle

Miten älykkäät rakennukset, Big data ja robotiikka muuttavat liiketoimintamalleja ja luovat aivan uudenlaista liiketoimintaa rakennetussa ympäristössä? Miten eri toimijoiden roolit muuttuvat murroksessa. Dataa hyödyntämällä on mahdollista saada paremmat työympäristöolosuhteet sekä hakea kustannussäästöjä energiakulutukseen.

Tapahtumassa törmäytetään kiinteistö- ja rakennusalan vakiintuneita toimijoita ja lupaavia startupeja ponnahduslautana innovatiiviseen yhdessä tekemiseen ja uuden luomiseen.

Tapahtuma tehdään yhdessä BusinessOulun kanssa.

"Kiitokset antoisasta kokonaisuudesta. Esitykset johtivat aina tauoilla keskusteluun. Sain hyviä vinkkejä työni haasteisiin."

Edellisen seminaarin osallistujan palaute.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari02.09.202002.09.2020Oulu

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 380,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 380 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen aineisto ja päivien kahvi- ja lounastarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 10.8.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.