Rakennuttajan tiedonpäivitysseminaari

23.9.2020 - 23.9.2020
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Päivässä vahvistat tietojasi osapuolten vastuista: rakentamisen sopimusoikeudelliset vastuukysymykset ja vastuunhallinta on tärkeää tunnistaa riitojen välttämiseksi. Maankäyttö- ja rakennuslaki on uudistumassa. Millaisia uusia pykäläehdotuksia lakiin on tekeillä vastuiden osalta?

Rakentamisilmoitusten tiedonantovelvollisuuteen on tullut muutoksia ja tarkennuksia, jotka ovat herättäneet kysymyksiä. Päivässä kuulet viimeisimmistä muutoksista sekä myös haitta-ainelainsäädäntöön tulevista uudistuksista.

Viime vuosina erityisesti erilaisten julkisten palveluyksiköiden, kuten sairaaloiden ja koulujen, toteutus elinkaarimallilla on kasvattanut suosiotaan. Mitkä ovat elinkaarimallin edut ja haasteet sekä toteuttamisen edellytykset? Vastikään on julkaistu elinkaarimallien sopimusmalli, jonka sisältöä tilaisuudessa myös avataan.

Asiantuntijoina mm. partner Kimmo Heikkinen (Frontia Asianajotoimisto Oy), erityisasiantuntija Lauri Jääskeläinen (ympäristöministeriö), ylitarkastaja Tanja Runonen (Verohallinto) ja VT, vastaava lakimies Ville Wartiovaara (Talonrakennusteollisuus ry) sekä CAPEX Advisors.(Muutokset mahdollisia.)

Seminaarin hinta on 450 euroa. Hinta RAKLI ry:n jäsenille on 405 euroa. Mainitsethan ilmoittautuessasi lomakkeella alennuskoodin RAKLI.

Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Järjestämme kaikkien koulutustemme lähijaksot ja seminaarimme toistaiseksi etätoteutuksina ja -koulutuksina 1.8.2020 saakka. Poikkeustilanteen vaatiessa meillä on valmius jatkaa etäkouluttamista pidemmälle syksyyn. Palatessamme lähiopetukseen ja seminaarisaleihin huomioimme opiskelijaturvallisuuden viranomaissuositusten mukaisesti. Voit ilmoittautua koulutuksiimme normaalisti nettisivumme kautta. Mikäli sinulla on kysymyksiä koulutuksista, olethan yhteydessä koulutuksen vastaaviin.

Kohderyhmä

Seminaari on suunnattu rakennuttajille/tilaajille, rakennuttaja- ja projektipäälliköille, rakennuttaja- ja projekti-insinööreille, työmaainsinööreille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Rakennuttajan tiedonpäivitysseminaari23.09.202023.09.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Leena Lampén
koulutuskoordinaattori

0400 127 306
leena.lampen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 450,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 450 euroa. Hinta RAKLI ry:n jäsenille on 405 euroa. Mainitsethan ilmoittautuessasi lomakkeella alennuskoodin RAKLI. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hinta sisältää opetuksen, kahvi- ja lounastarjoilut sekä sähköiset luentoaineistot.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 9.9.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.