Kuntotarkastajien ja kuntoarvioijien ajankohtaispäivä

2.10.2020 - 2.10.2020
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Kuntotarkastajien ja kuntoarvioijien ajankohtaispäivässä käsitellään tänä vuonna ostajan ennakkotarkastusvelvollisuutta sekä oikeustapauksien että koronan vaikutusten näkökulmasta. Ohjelmassa on myös pätevyyslautakunnan terveiset kuntoarvioijille ja asuntokaupan kuntotarkastajille ja ajankohtaiskatsaukset sekä sosiaali- ja terveysministeriöstä asumisterveysasetuksen osalta että ympäristöministeriöstä. Aiheita on lisäksi kosteus- ja mikrobivaurioituneiden rakennusten korjaamisesta ja kiinteistökohtaisista talousjäteveden puhdistamisjärjestelmistä.

Järjestämme kaikkien koulutustemme lähijaksot ja seminaarimme toistaiseksi etätoteutuksina ja -koulutuksina 1.8.2020 saakka. Poikkeustilanteen vaatiessa meillä on valmius jatkaa etäkouluttamista pidemmälle syksyyn. Palatessamme lähiopetukseen ja seminaarisaleihin huomioimme opiskelijaturvallisuuden viranomaissuositusten mukaisesti. Voit ilmoittautua koulutuksiimme normaalisti nettisivumme kautta. Mikäli sinulla on kysymyksiä koulutuksista, olethan yhteydessä koulutuksen vastaaviin.

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu asuntokaupan kuntotarkastajille ja kuntoarvioijille sekä tutkimusten ja selvitysten tilaajille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

0505448561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskooordinaattori

040 629 7757
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Tilaisuuden osallistumismaksu on 550 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintaan sisältyvät luennot, niiden aineistot sähköisessä muodossa sekä ohjelmaan merkityt kahvi- ja lounastarjoilut.