Kiinteistösijoittaminen

3.12.2019 - 15.3.2020
Helsinki

Kuvaus

Perehdy kiinteistösijoittamisen logiikkaan ja investointianalyysin menetelmiin Professori Martin Hoeslin ja Suomen eturivin asiantuntijoiden johdolla. Teoriaopintojen ohessa koulutuksessa perehdytään kiinteistösijoitusmarkkinoiden ja kiinteistösijoittamisen säädösympäristön nykytilanteeseen ja tulevaisuuden kehityssuuntiin sekä alan mielenkiintoisimpiin esimerkkitapauksiin. Kiinteistösijoittamisen koulutusohjelmasta on mahdollista jatkaa suoraan kiinteistörahoituksen koulutusohjelmaan.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille kiinteistösijoittamisen lainalaisuuksien hallintaa työssään tarvitseville - yhtä hyvin aiempien opintojen kertauksena tai tietotaidon päivittämisenä kuin osaamisen syventämisenä tai laajentamisena.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 103.12.201904.12.2019Helsinki
Lähijakso 214.01.202015.01.2020Helsinki
Lähijakso 302.03.202003.03.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2915
0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2 400,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2400 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen opiskelijamaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaisuudessaan. Mikäli opiskelu keskeytyy sen alettua, opiskelijamaksua ei palauteta. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.