Kiinteistörahoitus (KsR)

29.10.2018 - 5.3.2019
Helsinki

Kuvaus

Syvennä osaamistasi kiinteistösijoittamisen ja -liiketoiminnan rahoituksesta. Koulutusohjelmassa käydään Professori Martin Hoeslin ja Suomen eturivin asiantuntijoiden johdolla läpi rahoitusmarkkinoita ja rahoituksen edellytyksiä, rahoitusinstrumentteja ja -lähteitä sekä alan trendejä ja kehityssuuntia. Rahoituksen ja kiinteistötalouden professorit avaavat alan teoreettisia lainalaisuuksia ja todennäköisiä tulevaisuudennäkymiä, minkä pohjalta yritysten ja asiantuntijaorganisaatioiden esitykset tapausesimerkkeineen vievät teorian käytäntöön. Koulutus koostuu kolmesta lähiopetusjaksosta, esi- ja välitehtävistä sekä lopputyöstä.

Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen Kiinko Real Estate Academy ja Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu käynnistivät ensimmäisen kerran vuonna 2016 kiinteistö- ja rakennusalalle räätälöidyn EMBA -ohjelman. Kiinteistörahoitus-koulutusohjelma voi olla osa KiRa EMBA -ohjelman valinnaisia opintoja. Tästä koulutuksesta hyväksi luetaan 7 opintopistettä. Seuraava EMBA -ohjelma käynnistyy vuonna 2019.

Kohderyhmä

Koulutus palvelee niin vastikään opinnoista työelämään siirtyneitä ja työtehtäviinsä entistä syvempää ymmärrystä tai uutta tietotaitoa tarvitsevia kuin kokeneita konkareita, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja kuulla tuoreita näkemyksiä alan kehityssuunnista. Koulutukseen ovat tervetulleita myös kiinteistörahoituksen hallintaa osaamispalettiinsa hakevat muiden alojen asiantuntijat.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
1. lähijakso29.10.201830.10.2018Helsinki
2. lähijakso17.01.201918.01.2019Helsinki
3. lähijakso04.03.201905.03.2019Espoo

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2915
0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2 530,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2 530 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen opiskelijamaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaisuudessaan. Mikäli opiskelu keskeytyy sen alettua, opiskelijamaksua ei palauteta. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.