Vuokrataloyhtiöiden taloushallinnon erityiskysymykset

10.12.2019 - 11.12.2019
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Seminaarin tavoitteena on tuoda esille vuokrataloyhtiöiden erityispiirteitä alan erityislainsäädännöstä, vuokranmäärityksestä ja vuokrien tasauksesta ARA-taloissa, ARA:n jälkilaskentamallista vuokrataloyhtiöille, yleishyödyllisyysperiaatteesta, asumisoikeudesta sekä vuokrataloyhtiöiden kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä.

Kohderyhmä

Vuokrataloyhtiöiden taloudesta ja hallinnosta vastaavat kuten esimerkiksi kirjanpitäjät, talous- ja hallintopäälliköt, talousjohtajat, isännöitsijät ja toimitusjohtajat. Kuntien ja kaupunkien asuntotoimesta vastaavat. Valtion ja kuntien asuntolainoituksesta ja -tuotannosta vastaavat päättäjät ja viranhaltijat.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Palautetta viime vuodelta: Hyvät ja asiantuntevat luennoitsijat!

Palautteiden keskiarvo oli 4,49.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso10.12.201911.12.2019Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2915
0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuskirjeessä mainittuun päivään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.