Vuokrataloyhtiöiden talous- ja hallintopäivä

12.11.2019 - 12.11.2019
Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Kuvaus

Seminaarin tavoitteena on tuoda esille uutta lainsäädäntöä, uusia toimintaa ohjaavia ratkaisuja ja linjauksia vuokrataloyhtiöiden talouden ja hallinnon näkökulmasta. Seminaarin aluksi kuulemme Ympäristöministeriön katsauksen hallituslinjausten vaikutuksista ja meneillään olevista lainsäädäntöhankkeista. ARA-tunnin aikana nostetaan esiin ajankohtaisimpia teemoja ja muina aiheina mm. taloudellisten väärinkäytösten ehkäisy sekä yritysten vastuullisuus. Loput aiheet ja koko ohjelma julkaistaan syyskuun aikana.

Kohderyhmä

Vuokrataloyhtiöiden taloudesta ja hallinnosta vastaavat kuten talous- ja hallintopäälliköt, kirjanpitäjät, isännöitsijät ja toimitusjohtajat. Kuntien ja kaupunkien asuntotoimesta vastaavat. Valtion ja kuntien asuntolainoituksesta ja -tuotannosta vastaavat päättäjät ja viranhaltijat.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Koulutusttilaisuus  Helsinki

Yhteyshenkilö

Katri Janhonen
koulutuspäällikkö

040 861 8110
katri.janhonen@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2915
0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

550 euroa sisältäen opetuksen, sähköisen aineiston ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 1.11.2019 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.