Tilinpäätössuunnittelu ja yhtiön taloudellisen tilan määrittely

3.3.2020 - 4.3.2020
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Seminaarin tavoitteena on syventää asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätössuunnittelua sekä antaa perusteet yhtiön taloudellisen tilan määrittelyyn.

Aiheina ovat mm. Tilinpäätös ja toimintakertomus asunto- ja kiinteistöosakeyhtiössä, yksittäisen asunto- ja kiinteistöyhtiön tilinpäätöksen suunnittelu, kiinteistöliiketoimintaa harjoittavan yhtiön tilinpäätöksen suunnittelu ja yhtiön taloudellisen tilan määrittely asunto- ja kiinteistöosakeyhtiössä.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka tarvitsevat tietoa asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilinpäätöksien verosuunnittelusta sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tunnusluvuista.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso03.03.202004.03.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Mikäli haluat osallistua vain toiseen päivään, hinta on 550 euroa+alv. Tällöin kirjoita lisätietokenttään kummalle päivälle osallistut.