Tilinpäätössuunnittelu ja yhtiön taloudellisen tilan määrittely

6.3.2019 - 7.3.2019
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Seminaarin tavoitteena on syventää asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätössuunnittelua sekä antaa perusteet yhtiön taloudellisen tilan määrittelyyn.

Aiheina ovat mm. Tilinpäätös ja toimintakertomus asunto- ja kiinteistöosakeyhtiössä, Yksittäisen asunto- ja kiinteistöyhtiön tilinpäätöksen suunnittelu, Kiinteistöliiketoimintaa harjoittavan yhtiön tilinpäätöksen suunnittelu ja Yhtiön taloudellisen tilan määrittely asunto- ja kiinteistöosakeyhtiössä.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka tarvitsevat tietoa asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilinpäätöksien verosuunnittelusta sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tunnusluvuista.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso06.03.201907.03.2019Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2915
0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 600,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Mikäli haluat osallistua vain toiseen päivään, hinta on 360?+alv. Tällöin kirjoita lisätietokenttään kummalle päivälle osallistut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuskirjeessä mainittuun päivään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.