Kirjanpitäjäpäivät

6.10.2020 - 7.10.2020
Original Sokos Hotel Torni Tampere, Tampere

Kuvaus

Syventää osallistujien valmiuksia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidon, verotuksen ja tilinpäätösasioiden hoidossa. Toimii alan ammattilaisten kohtaamispaikkana.

Kohderyhmä

Koulutustilaisuus on tarkoitettu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden taloushallinnosta vastaaville alan ammattilaisille, kuten esimerkiksi kirjanpitäjille, isännöitsijöille, talous- ja hallintopäälliköille, toimitusjohtajille sekä muille laskentatoimen vastuuhenkilöille.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Viime vuoden palautetta: "Kyllä, koulutuksessa aina tärkein saada tietoja, jotka auttavat työelämässä ja työtehtävissä. Minun mielestäni tämä juttu on aina parasta ja että aina voi kysyä omia kysymyksiä. Mutta ihanakin oli juoda tuoretta appelsiinimehua ja kahvia, sekä syödä hyvää ruokaa. Kiitos!"

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso06.10.202007.10.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 0%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen aineistoineen, kahvitarjoilut, lounaat sekä illallisen. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen osallistumismaksusta.

Majoitukset varataan suoraan hotellista. Majoituksesta hotelli veloittaa erikseen: 210 eur/2hh/vrk ja 190 eur/1hh/vrk. Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset tai sokos.hotels@sok.fi 23.9. mennessä kiintiötunnuksella Kiinko Kirjanpitäjäpäivät. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 27.9.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.