Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehen koulutus ja tutkinto (RAKI)TM

4.3.2019 - 4.6.2019
Helsinki

Kuvaus

Tule laajentamaan ammattitaitoasi perehtymällä rakennuttamis- ja kiinteistöhankkeissa oleellisiin talous- ja hallintotehtäviin. Saat vahvat ammatilliset valmiudet hallinnon sekä talouden asioiden hoitoon.

Pääset perehtymään kokeneiden asiantuntijavalmentajiemme kanssa kaavoitukseen, kiinteistömuodostukseen, rakennuslupamenettelyyn, asuntotuotteisiin ja lainoitukseen kuin myös valtion tukemaan asuntotuotantoon, kiinteistö- ja asuntokauppaan sekä uuden yhtiön perustamiseen liittyviin tekijöihin. Sinulla on hyvä olla jo jonkin verran kokemusta rakennuttamisen tehtävistä, jotta rakennuttamisprosessin vaiheiden tärkeimmät käsitteet ovat tuttuja.

Otteita koulutuksessa käsiteltävistä aihealueista
Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehen toimenkuvan haasteita, kaavoitus ja rakennuspaikan muodostaminen, rakennuslupamenettely, rakennuttamisen uudet toteutusmuodot, rakennuttamisprosessi valtiontukemassa asuntotuotannossa, asuntoyhtiön rakennusaikainen rahoitus, Asunto-osakeyhtiöyhtiölaki ja osakeyhtiölaksi rakennuttajan kannalta, asuntotuotteet ja lainoitus, asuntokauppalaki uusien asuntojen myynnissä, uusien asuntojen myynti, asuntokauppalaki, kokoukset ja tarkastukset, myyjän vastuu ja asuntokaupan virheet,kiinteistön kauppa ja kirjaaminen, varainsiirtovero.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu rakennuttamisen hallinnollis-taloudellisissa tehtävissä toimivien osaamistarpeisiin. Koulutus sopii ammattitaitoa täydentäväksi ohjelmaksi myös rakennuttajayhteisöjen ja -yritysten hallinnossa sekä uusien asuntojen myynnin parissa toimiville.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
1. lähijakso04.03.201905.03.2019Helsinki
2. lähijakso15.04.201916.04.2019Helsinki
3. lähijakso14.05.201915.05.2019Helsinki
RAKI-tentti04.06.2019 

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

09 3509 2954
0400 885 919
suna.pyykko@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2973
0400 792925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2 150,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2150 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.