Korjaushankkeen rakennuttaminen 14 (RAP)

8.10.2019 - 12.3.2020
Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Kuvaus

Korjaushankkeen rakennuttaminen (RAP) -koulutusohjelma keskittyy korjausrakennuttamiseen sekä suunnittelun ja korjausrakentamisen ohjaukseen. Koulutusohjelman tavoitteena on antaa korjaushankkeen rakennuttajan/tilaajan tarvitsemat perustaidot.

Ohjelma tutustuttaa osallistujat mm. yhteistoiminnalliseen toimintatapaan, nykyaikaiseen talotekniikkaan sekä kosteusvaurioihin ja niiden korjaamiseen. Ohjelmassa esitellään osapuolten vastuita, ajankohtaista lainsäädäntöä, suunnitteluttamista ja sopimustekniikkaa.

Ohjelmassa perehdytään hankkeiden toteutukseen myös asiakkaan ja käyttäjän näkökulmasta sekä annetaan työkaluja projektijohtamiseen ja -viestintään.

Ohjelman tavoitteena on kasvattaa uusi sukupolvi rakennuttajia, jotka pystyvät taitavalla ja taloudellisella korjausrakennuttamisella huomattavasti pidentämään rakennuskannan käyttöikää sekä tarjoamaan asiakkaille terveellisen työ- ja asuinympäristön.

Koulutuksen sisältöä ovat ohjanneet:

  • Toimitusjohtaja Matti Kruus, Indepro Oy
  • Rakennuttajapäällikkö Laura Pääkkönen, HOAS
  • Tekninen johtaja Mikko Somersalmi, RAKLI ry
  • Rakennuttamisjohtaja Anssi Ticklén, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy
  • Liiketoimintajohtaja Anu Karvonen, Kiinko
  • Koulutuspäällikkö Anne Pitkänen, Kiinko

Katso kaikki rakennuttamisen pitkät koulutusohjelmat

Kohderyhmä

Koulutusohjelma sopii erinomaisesti kaikille rakennus- ja kiinteistöalan eri osapuolille, kuten rakennuttajapäälliköille ja -insinööreille, projektipäälliköille ja -insinööreille, urakoitsijoille, suunnittelijoille, arkkitehdeille ja talotekniikka-asiantuntijoille.

Osallistujat otetaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Koulutus on rakennuttajien pätevyyslautakunnan hyväksymää täydennyskoulutusta, joka antaa teoreettisen pohjan rakennuttajan pätevyyttä (RAP) hakeville. Koulutusohjelmaan voi osallistua, vaikka ei aikoisikaan hakea RAP-pätevyyttä. Valtakunnalliseen RAP-tenttiin voivat osallistua he, jotka aikovat hakea RAP-pätevyyttä tai haluavat muuten testata taitojaan. Lisätietoja pätevyysvaatimuksista: FISE

Osallistujien mielestä parasta koulutuksessa:

"Hyvä ilmapiiri"

"Sain uusinta tietoa työhöni liittyvistä asioista."

"Osaavat puhujat sekä mielenkiintoiset ja hyödylliset aiheet."

"Hyvät luennoitsijat ja aihepiirit, joista kokee olevan hyötyä oman työnsä kannalta."

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 108.10.201909.10.2019Helsinki
Lähijakso 226.11.201927.11.2019Helsinki
Lähijakso 309.01.202010.01.2020Helsinki
Lähijakso 404.02.202005.02.2020Helsinki
Lähijakso 511.03.202012.03.2020Helsinki
Opintomatka  

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

09 3509 2952
0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 3 500,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutusohjelman hinta on 3500 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset luentoaineistot sekä aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaat. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdolliset kirjallisuus-, matka- ja majoituskulut opiskelija maksaa itse.

Ammatillinen opintomatka Eurooppaan: Koulutuksen osallistujilla on mahdollisuus osallistua ammatilliseen opintomatkaan Eurooppaan erillistä korvausta vastaan. Järjestämme vuosittain kaksi matkaa, joilla tutustutaan paikalliseen rakentamiseen ja kiinteistöliiketoimintaan.

Rakennuttaminen 2020 -seminaari 23. - 24.1.2020 - mahdollisuus osallistua edulliseen hintaan.

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 1.10.2019 minna.pelli@kiinko.fi. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 1.10.2019 koulutuksen yhteyshenkilölle minna.pelli@kiinko.fi. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan