Webinaari: Suunnitteluratkaisuja senioriasumiseen

21.4.2020 - 21.4.2020
verkkototeutus

Kuvaus

Tule kuulemaan palveluasumisen tarpeista nyt ja lähitulevaisuudessa sekä palvelu- ja hoiva-asumisen toiminnalle ja rakennukselle asetetuista kriteereistä.

Päivän aikana käydään läpi myös rahoituspäätösten perustaa, arvioidaan hankkeiden taloudellisuutta ja toiminnallisuutta - minne tukirahoja suunnataan? Kuulet myös muutamasta mielenkiintoisesta casesta: Virkkulankylä - yhteisöllistä (toinen ilmoitetaan myöhemmin). Tule keskustelemaan ja kuulemaan näkemyksiä.

Seminaari toteutetaan verkkototeutuksena Teams:in kautta. Saat kutsulinkin ja liityt seminaarin, et tarvitse mitään sovellusta.

Kohderyhmä

Kiinteistösijoittajat, rakennuttajat, rakentajat, juristit, konsultit, kuntien kiinteistöomaisuudesta vastaavat.

Kaikki koulutusten lähijaksot järjestetään verkossa ainakin 31.5.2020 asti, Myös seminaareja järjestetään verkkototeutuksina ja osa siirretään uuteen ajankohtaan.

Koulutuksen yhteyshenkilöt ottavat yhteyttä jokaiseen koulutukseen ilmoittautuneeseen sähköpostilla ennen koulutuksen alkua.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari21.04.202021.04.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Kaisa Saarela
koulutuspäällikkö

0400 127 247
kaisa.saarela@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 500,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Osallistumismaksu 500 euroa, johon lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintaan sisältyy luennot sekä sähköinen luentoaineisto.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 13.4.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle minna.pelli@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.