Verkostojen johtaminen

4.4.2019 - 4.4.2019
Paikka vahvistetaan myöhemmin

Kuvaus

Aamupäivä keskitytään verkostojen johtamiseen ja miten niitä tulisi tehokkaasti johtaa. Mitä verkostot ovat ja miksi niitä tarvitaan? Miten tehokkaasti toimin verkostoissa ja johdan verkostoja? Mitkä ovat verkostotyön keskeiset vaiheet ja toimintatavat? Iltapäivällä avataan miten ja millä ehdoin ihminen innostuu asioista ja sitoutuu niihin. Miten saada yhteinen tavoite ja merkityksellisuus työyhteisöön kun vetäjällä ei olekaan esimiehen natsoja tukena? Millaisia porkkanoita voi käyttää ja miten yhteisöllisyyttä voi lähteä rakentamaan sekä ruokkimaan? Miten kannattaa viestiä erilaisille ihmisille?

Valmentajana koulutuksessa toimii verkostoja ja niiden dynamiikkaan vuosia perehtynyt KTT, tutkija ja verkostojohtamisen asiantuntija Timo Järvensivu, Aalto yliopiston kauppakorkeakoulusta sekä upea Filosofian Akatemian toimitusjohtaja Karoliina Jarenko, jonka erityisosaamista on mm. sisäisen motivaation johtaminen kuin organisaatioiden uusiutumiskyvyn kasvattaminen. Karoliina on innostava ja osaava kouluttaja, jonka koulutuksista lähtee aina reppu täynnä uusia ideoita ja innostus uusista ideoista. Näistä uusista ideoista ja innostuksesta hyötyy koulutuksen jälkeen koko työyhteisö kun verkostoja johdetaan systemaattisesti ja suurella sydämellä, ottaen uudenlaisia tapoja verkostojohtamiseen.

Kohderyhmä

Kauppakeskuksen johdossa toimivat, projektipäälliköt ja verkostojohtamiseen työkaluja kaipaavat.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso11.04.201911.04.2019Helsinki

Yhteyshenkilö

Tiia Nurminen
koulutuspäällikkö

09 3509 2930
040 768 2009
tiia.nurminen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2948
0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Osallistumismaksu on 550 euroa, johon lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintaan sisältyy luennot ja ohjelmaan merkitty tarjoilu.

PERUUTUKSET Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 27.3.2019 osoitteeseen minna.pelli@kiinko.fi. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 100 % koulutuksen osallistumismaksusta. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään X.X.XXXX koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.